1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τάκης Φειδία: Το μήνυμα «ενώνουμε δυνάμεις» αφορά όλες τις επιχειρήσεις που...

Τάκης Φειδία: Το μήνυμα «ενώνουμε δυνάμεις» αφορά όλες τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να προσφέρουν στην κοινωνία (βίντεο)

Τάκης Φειδία: Το μήνυμα «ενώνουμε δυνάμεις» αφορά όλες τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να προσφέρουν στην κοινωνία (βίντεο)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τονίζοντας τη σημασία διεύρυνσης της απήχησης των ενεργειών του Ραδιομαραθωνίου στην επιχειρηματική κοινότητα του τόπου μας, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν την ευαισθησία και νιώθουν τη σημασία να επιστρέψουν αξία στους πολίτες και ειδικά στους πιο ευάλωτους.

Μιλώντας κατά τη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη για την έναρξη των δράσεων του φετινού Ραδιομαραθώνιου,  ο κ. Φειδία εξήγησε ότι στις μέρες μας η έννοια της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης συνδέετε με την κοινωνική υπευθυνότητα και στο πλαίσιο αυτό οι ίδιοι αναπτύσσουν, όπως είπε, συστηματικά δράσεις με στόχο να συνδράμουν στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων.

Έτσι, ο όμιλος CNP Cyprus, και οι εταιρείες του CNP Cyprialife και CNP Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης υιοθετούν δράσεις που συμβάλουν στη δημιουργία μίας βιώσιμης κοινωνίας, που ενσωματώνει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες. Αυτή είναι άλλωστε, είπε ο κ. Φειδία, και η κεντρική τοποθέτηση του κεντρικού ομίλου, της Γαλλικής πολυεθνικής υπερδύναμης CNP Assurance.

«Πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως ο κόσμος μας αλλάζει με ταχύτητα, τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, η Γεωπολιτική Αστάθεια, η ενεργειακή κρίση, ο πληθωρισμός, είναι όλα σημάδια μίας εποχής όλο και περισσότερο απρόβλεπτης» είπε ο CEO της CNP Cyprus, τονίζοντας ότι σε αυτό το περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, ανασφάλεια και ανησυχία για την επόμενη μέρα, μεγαλώνει η ανάγκη να αισθανόμαστε πιο ασφαλής και να νιώθουμε σιγουριά. Συμπλήρωσε ότι, αυτό είναι κάτι που πρώτα και πάνω απ’ όλα αφορά τα παιδιά, και ειδικά σε εκείνα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέα σειρά διαλέξεων για την Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία

«Είναι εδώ λοιπόν, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, η δράση του ραδιομαραθώνιου, δράση που συνδέετε άρρηκτα με την αξία της αλληλεγγύης, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε βοήθεια και στήριξη σε όλα τα παιδιά, που την έχουν ανάγκη».

Μιλώντας για τον θεσμό του Ραδιομαραθωνίου, ο κ. Φειδία, είπε ότι αυτός ξεχωρίζει, γιατί είναι ένας δυναμικός θεσμός που εξελίσσεται μέσα στον χρόνο και προσαρμόζεται στα νέα κοινωνικά δεδομένα και τις προκλήσεις των καιρών. Αγκαλιάζεται από την Κυπριακή Κοινωνία και παίρνει έμπνευση από αυτή. Πρόκειται για τη δύναμη «του μαζί», που ενώνεται με την δύναμη αγάπης για τα παιδιά μας.

Τέλος ο κ. Φειδία, ευχαρίστησε το ΡΙΚ με το οποίο συνεργάζεται η CNP Cyprus σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ενώ ειδική αναφορά και ευχαριστίες έδωσε στους νέους συμμάχους με τους οποίους συμπορεύονται σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης με ισχυρό ανθρώπινο πρόσωπο.

Κλείνοντας έδωσε θερμές ευχαριστίες, στην πρόεδρο της διαχειριστικής επιτροπής του Ραδιομαραθώνιου και πρώτη κυρία, κα. Άντρη Αναστασιάδη, που ολοκληρώνει με τη φετινή διοργάνωση, τη θεσμική της προεδρία και που για 10 ολόκληρα χρόνια, αφιέρωσε τις προσπάθειες της στην επιτυχία του πλέον αναγνωρίσιμου ανθρωπιστικού θεσμού στην Κύπρο, που έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP Assurances και CNP Cyprus: Αποτελέσματα 2023 με στέρεες επιχειρηματικές επιδόσεις και επιτυχημένη ανάπτυξη

Παρακολουθήστε πιο κάτω ολόκληρη την ομιλία του κ. Τάκη Φειδία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.