1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τα συμβόλαια της Eurolife και σε ψηφιακή μορφή!

Τα συμβόλαια της Eurolife και σε ψηφιακή μορφή!

Τα συμβόλαια της Eurolife και σε ψηφιακή μορφή!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μια νέα καινοτομία προστέθηκε στις υπηρεσίες της Eurolife με απώτερο σκοπό την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με το Electronic Policy Pack, η Εurolife προσφέρει στον κάθε ασφαλιζόμενό της, την επιλογή να παραλαμβάνει το συμβόλαιό του από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του μέσα από το Myeurolife portal.

Όλα τα νέα συμβόλαια της Eurolife, που τέθηκαν σε ισχύ από το Νοέμβριο του 2022, είναι πλέον στη διάθεση των πελατών-ιδιοκτητών τους σε ψηφιακή μορφή, χωρίς να χρειάζεται να τυπωθούν ενώ μέσω του Myeurolife portal οι πελάτες έχουν πρόσβαση στα νέα τους συμβόλαια οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμούν. 

Η νέα αυτή υπηρεσία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Eurolife για συνεχή εμπλουτισμό των ψηφιακών καναλιών της. Μια στρατηγική που προβλέπει συνεχή επένδυση σε τεχνολογικά συστήματα, αλλά και σε εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με το Electronic Policy Pack, η εταιρεία σφραγίζει ακόμη πιο έντονα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στη μετάβαση της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας και κατ’ επέκταση της χώρας στο ψηφιακό κόσμο. Πέραν της διευκόλυνσης των πελατών της και την απλοποίηση των διαδικασιών, η νέα υπηρεσία ενισχύει τη συνεχή συνεισφορά της Eurolife στην προσπάθεια για συλλογική οικολογική συνείδηση και προώθηση της πράσινης ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.