1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Τα μυστικά των πωλήσεων στον ασφαλιστικό κλάδο κι όχι μόνο… με...

Τα μυστικά των πωλήσεων στον ασφαλιστικό κλάδο κι όχι μόνο… με τη Στέλλα Ζουλινάκη

Τα μυστικά των πωλήσεων στον ασφαλιστικό κλάδο κι όχι μόνο… με τη Στέλλα Ζουλινάκη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Στέλλα ασχολείται 30 χρόνια με τις πωλήσεις ως σύμβουλος, εκπαιδεύτρια και manager πωλήσεων. Έχει εξαιρετική γνώση του ασφαλιστικού κλάδου καθώς η ίδια έχει υπάρξει ασφαλιστική πράκτορας και διατηρεί τη δική της εταιρεία με το όνομα Feel Safe Insurance από το 2014. Είναι Life & Business Coach και ως Insurance Coach το όραμά της είναι μια σύγχρονη γενιά ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με ενσυναίσθηση και επαγγελματική αριστεία.

Στο κανάλι που διατηρεί στο YOUTUBE «Ανοιχτές Συζητήσεις» μαζί με την Άννα Κονταράτου Βασδέκη, σύμβουλο επιχειρήσεων και Coach θα βρεις την εκπομπή: «Πώς να καταφέρεις να έχεις επιτυχημένες πωλήσεις»!

Σε αυτή την εκπομπή μοιράζονται τα βήματα της επιτυχημένης πώλησης… Είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να είσαι αποτελεσματικός σε ό,τι θέλεις να προωθήσεις και να επικοινωνήσεις επαγγελματικά!

Βήμα πρώτο…χωρίς προετοιμασία δεν πας πουθενά! Αν δεν έχεις τις γνώσεις που χρειάζεται, την αυτοπεποίθηση, αλλά και τη γνώση του ανταγωνισμού σου πώς θα μπορέσεις να σταθείς στο ύψος μιας επικοινωνίας;

Η Στέλλα αναφέρει:

«Ένας πελάτης δε θα αγοράσει επειδή πουλάς κάτι…αλλά επειδή θα δώσεις λύση στο πρόβλημά του και του καλύπτεις την ανάγκη του. Είναι σημαντικό με την ενεργητική ακρόαση να ξεκλειδώσεις τον άλλο και να σου παρουσιάσει ένα πρόβλημά του»

Και μετά τι κάνεις;

Αν θες να μάθεις τα επόμενα βήματα για να έχεις επιτυχημένες πωλήσεις παρακολούθησε την εκπομπή εδώ:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.