1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Συνελήφθησαν για εικονικά ατυχήματα δύο YouTubers! Σκηνοθετούσαν ατυχήματα για τα κλικ...

Συνελήφθησαν για εικονικά ατυχήματα δύο YouTubers! Σκηνοθετούσαν ατυχήματα για τα κλικ και εξαπατούσαν ασφαλιστικές εταιρείες!

Συνελήφθησαν για εικονικά ατυχήματα δύο YouTubers! Σκηνοθετούσαν ατυχήματα για τα κλικ και εξαπατούσαν ασφαλιστικές εταιρείες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα ζευγάρι στη Νότια Καλιφόρνια αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες αφού φέρεται να προκαλούσαν σκόπιμα τροχαία ατυχήματα τα οποία δημοσίευαν στο YouTube ενώ την ίδια στιγμή εισέπρατταν χρήματα από ασφαλιστικές εταιρείες. Οι αρχές ενημερώθηκαν αφού βρήκαν το κανάλι τους στο YouTube.

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Σαν Μπερναρντίνο έλαβε γνώση του καναλιού μετά από μια πληροφορία που τους οδήγησε σε αυτό. Περιείχε 162 βίντεο από συγκρούσεις οχημάτων, απόπειρες σύγκρουσης, περιστατικά οδικής οργής και άλλο περιεχόμενο, σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλίσεων της Καλιφόρνια.

Η έρευνα συνέδεσε το κανάλι “BLU3 GHO57” με τον Christopher Phelps, 40 ετών, και τη σύζυγό του Kimberley Phelps, 40 ετών, από τη Yucaipa της Καλιφόρνια. Έκτοτε το κανάλι έχει καταργηθεί, αλλά οι ερευνητές αναφέρουν ότι το κανάλι παρουσίασε 23 συγκρούσεις που συνδέονταν με 17 ασφαλιστικές αξιώσεις που υπέβαλε ο Christopher.

Το κανάλι παρουσίασε επίσης 42 βίντεο από περιστατικά οδικής οργής και απόπειρες σύγκρουσης, τα οποία οι ερευνητές λένε ότι φαίνεται να είναι σκόπιμες πράξεις. Αυτό δεν εμπόδισε τον Κρίστοφερ Φελπς να κατηγορήσει άλλους ότι προσπάθησαν να παίξουν το θύμα.

Ο Jeremy Perales είναι ένας από τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν σε ατύχημα που εμφανίζεται στο κανάλι BLU3 GHO57 στο YouTube. Ισχυρίζεται ότι τον Απρίλιο του 2022, οδηγούσε κανονικά όταν το προπορευόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο Christopher Phelps, άρχισε να επιβραδύνει και σταμάτησε χωρίς λόγο. Ο Perales πήρε μέτρα αποφυγής και κατευθύνθηκε στην αντίθετη λωρίδα, με αποτέλεσμα όπως ισχυρίζεται, ο Phelps να πέσει πάνω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Προσοχή στην έξαρση απάτης με εταιρεία μεταφορών

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι BLU3 GHO57 στο YouTube ο Christopher Phelps φαίνεται να συζητά το περιστατικό και να κατηγορεί τον Perales για το έγκλημα για το οποίο έχει πλέον συλληφθεί.

Τα περιστατικά που καλύπτονται από το κανάλι χρονολογούνται από τον Ιούλιο του 2020 ενώ το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι σε πολλά περιστατικά το παιδί του ζευγαριού φαίνεται να ήταν στο όχημα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Ως αποτέλεσμα, τόσο ο Christopher όσο και η Kimberley Phelps αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργήματος για έκθεση παιδιών σε κίνδυνο και ασφαλιστική απάτη. Ο Κρίστοφερ κατηγορείται επίσης για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και αμφότεροι έχουν δηλώσει αθώοι.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.