1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο ΣΑΕΚ

Συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο ΣΑΕΚ

Συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο ΣΑΕΚ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Μάριο Χαρτσιώτη, είχε την περασμένη βδομάδα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ).

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκε η αμοιβαία συνεργασία και αλληλοκατανόηση στην επίλυση των προβλημάτων που εμφανίζονται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία του τόπου.

Επιπρόσθετα ΣΑΕΚ και Υπουργός συζήτησαν την πρόταση που ετέθη για υπογραφή Μνημονίου μεταξύ του ΥΔΔΤ, του ΣΑΕΚ και της Αστυνομίας.

Τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Ευάγγελος Αναστασιάδης, ο Γενικός Διευθυντής Ανδρέας Αθανασιάδης, o Αντιπρόεδρος Γενικού Κλάδου, Ανδρέας Στυλιανού, ο Αντιπρόεδρος Κλάδου Ζωής, Έβαν Γαβάς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Π. Δεκατρής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.