1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Swiss Re: Νέο εργαλείο για τους underwriters

Swiss Re: Νέο εργαλείο για τους underwriters

Swiss Re: Νέο εργαλείο για τους underwriters
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα νέο εργαλείο για τους Underwriters Υγείας και Ζωής, δημιούργησε η Swiss Re, ο κορυφαίος αντασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει τεχνογνωσία και υπηρεσίες σε πελάτες απ’ όλο τον κόσμο.

Το νέο εργαλείο θα βοηθήσει underwriters και εταιρείες να κάνουν καλύτερες και ποιο τεκμηριωμένες εκτιμήσεις του ρίσκου που αναλαμβάνουν.

Χρησιμοποιώντας κορυφαίες και πλήρως πρόσφατες πληροφορίες, το νέο εργαλείο Life Guide συνδυάζει την εμπειρία της εταιρείας στην Ιατρική και την ανάληψη κινδύνων μαζί με αναλυτικά στοιχεία και αναλογιστική τεχνογνωσία. Έτσι μπορεί να προσφέρει απόλυτη σιγουριά για τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι εταιρείες.

Το νέο εργαλείο Life Guide, περιλαμβάνει μία νέα καρδιομεταβολική μηχανή υπολογισμού και ενισχυμένες οδηγίες ψυχικής υγείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο της εταιρείας για αυτό το νέο εργαλείο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.