1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και E-TaxCy!

Στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και E-TaxCy!

Στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και E-TaxCy!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μία νέα στρατηγική συνεργασία προχώρησε πριν από μερικές ημέρες το Ασφαλιστικό Γραφείο Ideal Insurance-Tsiolis P.Insurance Services με στόχο την επέκταση των εργασιών του σε ένα ευρύ φάσμα συνεργατών.

Από την πλευρά της e-TaxCy Services, η νέα αυτή συνεργασία έρχεται στα πλαίσια των αναγκών για εξυπηρέτηση του πελατολογίου της στα θέματα φοροαπαλλαγής μέσω ασφαλιστικών συμβολαίων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η e-TaxCy Services προχώρησε σε συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο Ideal Insurance, που εκπροσωπεί ο ιδρυτής και διακεκριμένος ασφαλιστικός σύμβουλος κ. Πάνος Τσιολής με τοπικές αλλά και διεθνείς διακρίσεις, όπου με 17 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας προσφέρει την ”ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ” για τον κάθε φορολογούμενο ξεχωριστά.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι η παροχή ενός πλήρους ποιοτικού πακέτου Φορολογικής και Ασφαλιστικής εξυπηρέτησης προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της την ”Ιδανική Λύση” τόσο στο θέμα της φοροαπαλλαγής όσο και στο θέμα αποταμίευσης μέσω ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου Ζωής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.