1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Διαμεσολάβηση
  6. »
  7. Στόχος του Αφιερώματος η ανάδειξη του θεσμού της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στόχος του Αφιερώματος η ανάδειξη του θεσμού της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στόχος του Αφιερώματος η ανάδειξη του θεσμού της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Κάθε αφιέρωμα που δημοσιεύουμε στο Cyprus Insurance News από τον Ιούλιο του 2022 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο, έχει στόχο να φωτίζει κάθε φορά και ένα συγκεκριμένο θέμα γύρω από την ασφάλιση.

Πότε ασχοληθήκαμε με συγκεκριμένα προϊόντα όπου δώσαμε πλούσια γνώση στους αναγνώστες μας και πότε με πιο συγκεκριμένα θέματα που ενδιαφέρουν την ασφαλιστική βιομηχανία όπως η τεχνολογία.

Στο πρώτο Αφιέρωμα του 2024, είπαμε να αναδείξουμε ένα θέμα για το οποίο συζητάμε συχνά μέσα από τις στήλες και τις εκπομπές και που αφορά μία μεγάλη μερίδα των αναγνωστών μας, τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Το Αφιέρωμα έχει σκοπό τόσο να προσφέρει χρήσιμο περιεχόμενο για τους ίδιους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και να προβάλει τον ρόλο του σύγχρονου ασφαλιστή τώρα και στο μέλλον.

Μέσα από το αφιέρωμα, δώσαμε την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη διαμεσολάβηση αλλά και ασφαλιστικούς συμβούλους να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και τη προσέγγιση τους γύρω από τη διαμεσολάβηση και μέσα από τις θέσεις τους να σκιαγραφήσουμε το σήμερα και το αύριο της διαμεσολάβησης.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το αφιέρωμα στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Όραμα μας στο Cyprus Insurance News είναι η διάδοση της αξίας του θεσμού της ασφάλισης στην κοινωνία και δεν μπορούμε σε αυτό να έχουμε καλύτερο συνοδοιπόρο κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή, συναντώντας κόσμο και συζητώντας μαζί του για όλα όσα τον απασχολούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρωτήσαμε το CHAT GPT πώς μπορεί να βοηθήσει έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη σχέση με τους πελάτες του

Ευχόμαστε να βρείτε και αυτό αφιέρωμα χρήσιμο! Για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που μας διαβάζουν ευχόμαστε να καταφέρουμε να σας εμπνεύσουμε για να συνεχίσετε το σημαντικότατο έργο σας!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς του Αφιερώματος που στηρίζουν την προσπάθεια μας να αναδεικνύουμε σημαντικά θέματα για τον κλάδο.   

Καλή Ανάγνωση!

Παναγιώτης Σοφοκλέους

Δημιουργός, Cyprus Insurance News

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.