1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Στην 4η Εθνική Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών συμμετείχε ο πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ,...

Στην 4η Εθνική Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών συμμετείχε ο πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ, Κυριάκος Ανδρέου (βίντεο)

Στην 4η Εθνική Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών συμμετείχε ο πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ, Κυριάκος Ανδρέου (βίντεο)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου στην Αθήνα, η 4η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και συμμετείχαν όλοι οι συνδικαλιστικών φορείς του κλάδου της χώρας.

Προσκεκλημένοι στην Συνδιάσκεψη ήταν και αντιπροσωπία του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) με τον Πρόεδρο του συνδέσμου να απευθύνει χαιρετισμό την 1η μέρα της συνδιάσκεψης ενώ τη δεύτερη μέρα συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με θέμα «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ – Η εφαρμογή της Ευρωπαϊκής οδηγίας και προβληματισμοί για τις πρακτικές δικτύων διανομής».

Στην τοποθέτηση του ο κ. Ανδρέου αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας για το πιο πάνω θέμα αναφέρθηκε στο νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα μας για θέματα προστασίας του καταναλωτή και στην αδυναμία επιβολής της νομοθεσίας αναφερόμενος μάλιστα και σε καταγγελία που έκανε ο σύνδεσμος στην αρμόδια υπηρεσία ελέγχου ασφαλιστικών εταιρειών για 3 περιστατικά όπου τραπεζικά ιδρύματα εφάρμοζαν αθέμιτες πρακτικές και οι οποίες είναι εδώ και αρκετούς μήνες υπό διερεύνηση.

Δείτε πιο κάτω την τοποθέτηση του κ. Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.