1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σταθερή η διασπορά μετοχικού κεφαλαίου της Κόσμος Ασφαλιστικής

Σταθερή η διασπορά μετοχικού κεφαλαίου της Κόσμος Ασφαλιστικής

Σταθερή η διασπορά μετοχικού κεφαλαίου της Κόσμος Ασφαλιστικής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την «Συγκεντρωτική Κατάσταση Διασποράς του Μετοχικού Κεφαλαίου» της ανακοίνωσε όπως κάθε τρίμηνο η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, Κόσμος Ασφαλιστική.

Η Κόσμος Ασφαλιστική ξεκίνησε τη λειτουργία της ως ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης τον Οκτώβριο του 1981 και μετατράπηκε σε δημόσια εταιρεία τον Δεκέμβριο του 1999 όταν εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ).

Στις 31/12/2023 το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών με ποσοστό 40.98% ήταν στην κατοχή της εταιρείας Kyriakos M. Tyllis & Co Ltd, ενώ ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλός της εταιρείας Κυριάκος Τυλλής κατέχει το 18,78% των μετοχών. Ακόμη, οι Χαράλαμπος Παναγιώτου και Ηλίας Μαυρομάτης κατέχουν ο καθένας μερίδιο 9,74% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Τέλος, η διασπορά στο ευρύ κοινό για την Κόσμος Ασφαλιστική είναι στο 20,10%.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.