1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. SoEasy Insurance: η πρώτη ασφαλιστική που εντάσσει τα κρυπτoνομίσματα στις επιλογές...

SoEasy Insurance: η πρώτη ασφαλιστική που εντάσσει τα κρυπτoνομίσματα στις επιλογές πληρωμής

SoEasy Insurance: η πρώτη ασφαλιστική που εντάσσει τα κρυπτoνομίσματα στις επιλογές πληρωμής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με σλόγκαν «κάναμε την ασφάλιση εύκολη υπόθεση», η μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία SoEasy Insurance Brokers, που τοποθετεί διαχρονικά τον πελάτη στο επίκεντρο, στοχεύει στο να πραγματοποιεί τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων με ταχύτητα, απλότητα και ευκολία.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στο In Business News, o διευθύνων σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers, Γιάννης Νικολάου, επιτόνισε: «Άλλωστε, αυτό είναι που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε κάθε του ανάγκη στο πλαίσιο της αξιοπιστίας και της σχέσεως εμπιστοσύνης που έχει χτίσει πια με το καταναλωτικό κοινό»

Ένα ανταγωνιστικό πεδίο, όπως αυτό των ασφαλειών, σε ποια φιλοσοφία βασίζεται η δραστηριότητα της SoΕasy Insurance Brokers;

Διαβάζοντας κανείς το σλόγκαν μας, καταλαβαίνει ότι η φιλοσοφία της εταιρείας έχει να κάνει με την απλότητα και την ευκολία στη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων που προσφέρουμε.

Ταυτόχρονα, τοποθετούμε τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, προσφέροντάς του ασφαλιστικά προϊόντα ποιότητας.

Ως μία αναγνωρισμένη μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων, με γραφεία σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο και ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που αναπτύσσεται συνεχώς, στοχεύουμε πάντα στην απλούστευση των διαδικασιών μας, καθώς, από κοινού με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, μπορούμε να τους παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζονται και τα οποία θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τελικό καταναλωτή.

Πού επικεντρώνονται τα ασφαλιστικά προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία και πώς την κάνουν να ξεχωρίζει;

Η SoEasy Insurance Brokers δραστηριοποιείται στον Γενικό Κλάδο ασφαλίσεων, προσφέροντας μία ευρύτατη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων. Επικεντρωνόμαστε σε κλάδους όπως η Ασφάλιση Περιουσίας, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία μας στον κλάδο των Ευθυνών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία συμβολαίων Επαγγελματικής Ευθύνης για διάφορα επαγγέλματα. Επίσης, η εταιρεία μας έχει, μεταξύ άλλων, σημαντική παρουσία στις ασφαλίσεις Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης αλλοδαπών αλλά και στην Ταξιδιωτική ασφάλιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  SoEasy Insurance: Πώς να καταχωρήσεις το ακίνητό σου στην Airbnb;

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι οι επιλογές καλύψεων που παρέχουμε στους πελάτες μας σε κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά και ο ηλεκτρονικός τρόπος διανομής των προϊόντων μας, πάντα μέσα από το δίκτυο των ασφαλιστικών μας διαμεσολαβητών.

Ποιες είναι οι κυριότερες συνεργασίες που διατηρεί η εταιρεία σας σήμερα και πώς αυτές ενισχύουν τη θέση της ως αξιόπιστου ασφαλιστικού εταίρου στην κυπριακή αγορά;

Η εταιρεία μας στοχεύει πάντα σε συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρείες διεθνούς εμβέλειας και υψηλής φερεγγυότητας, οι οποίες είναι σε θέση να προσφέρουν στους πελάτες μας τις πλέον αξιόπιστες λύσεις. Μόλις τον προηγούμενο μήνα ανακοινώσαμε τη συνεργασία μας με τη Groupama Ασφαλιστική, μέλος του γαλλικού ομίλου διεθνούς εμβέλειας Groupama, ο οποίος αναγνωρίζεται διεθνώς για την αξιοπιστία των υπηρεσιών του.

Στο πλαίσιο της ίδιας φιλοσοφίας διατηρούμε εδώ και χρόνια αποκλειστική συνεργασία στην Κύπρο με τη διεθνή εταιρεία Arch Insurance, ενώ συνεργαζόμαστε και με την KLPP Insurance, μία εταιρεία με έδρα τη χώρα μας, η οποία διατηρεί υποδειγματικό δείκτη φερεγγυότητας στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Ποιος ο ρόλος της τεχνολογίας και του ESG στην εξέλιξη της εταιρείας σας;

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας και των πράσινων πρακτικών κατέχει για εμάς πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε τις καλύτερες και ευκολότερες λύσεις, αρχικά στους συνεργάτες μας και κατ’ επέκταση στους πελάτες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Groupama: Ανοδικά στο 19,4% στο κύκλο εργασιών της εταιρίας το 2023

Απτό παράδειγμα, η δημιουργία της πλατφόρμας SoEasy Plus, η οποία είναι 100% paperless και προσφέρει τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να εκδίδουν εντελώς ηλεκτρονικά όλα τα συμβόλαια, χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης.

Ως αναγνώριση γι’ αυτή μας την πρωτοβουλία, που αφορά στην υπεύθυνη αξιοποίηση της τεχνολογίας, η πλατφόρμα SoEasy Plus βραβεύθηκε φέτος με το silver βραβείο στην κατηγορία Best Paperless Initiative στα Digital Finance Awards, που διοργανώνονται στην Ελλάδα.

Δεδομένου του ότι είμαστε μια χώρα – κόμβος για ταξιδιωτικές μετακινήσεις, η SoEasy Insurance Brokers παρέχει ταξιδιωτική ασφάλιση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Ποια η φιλοσοφία της;

Ακριβώς, επειδή αναγνωρίζουμε τη θέση της χώρας μας, αλλά και το κενό που υπήρχε στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση, δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια τη SoEasy Travel Insurance. Μία πλατφόρμα όπου μπορεί όποιος ταξιδεύει, με πολύ εύκολο τρόπο, διαδικτυακά, να ασφαλίσει το ταξίδι του και να μπορέσει να το απολαύσει χωρίς να ανησυχεί για απρόοπτα που πιθανόν να συμβούν.

Είτε κάποιος ταξιδεύει για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορεί απλώς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας, να δηλώσει τη χώρα αναχώρησης και τον προορισμό του και με λίγα κλικ να ασφαλίσει πολύ οικονομικά το ταξίδι του.

Έχετε, επίσης, λανσάρει εξειδικευμένο πρόγραμμα συνεργατών για την ασφάλιση ταξιδιού. Πώς λειτουργεί και ποιο το added value για όσους αποτελούν μέρος του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance ψάχνει Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Λόγω του ότι πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να απολαμβάνουμε τα ταξίδια μας, χωρίς περιττές έγνοιες, λανσάραμε τον περασμένο Σεπτέμβριο το Πρόγραμμα Συνεργατών της SoEasy Travel Insurance, το οποίο επιτρέπει στους συνεργάτες της εταιρείας να προωθήσουν τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης έναντι προμήθειας.

Το Πρόγραμμα Συνεργατών ή αλλιώς Affiliate Program απευθύνεται σε τουριστικούς πράκτορες, τουριστικές ιστοσελίδες, influencers, bloggers, vloggers και γενικά σε όσους έχουν κοινό και επιθυμούν να του προσφέρουν ασφάλεια για τα ταξίδια του, ενώ οι ίδιοι θα έχουν οικονομικό όφελος.

Πού σκοπεύετε να εστιάσετε το προσεχές διάστημα;

Συνεχώς εστιάζουμε σε δύο πυλώνες. Στην ανάπτυξη της ποικιλίας των προϊόντων μας και στην περαιτέρω αξιοποίηση της τεχνολογίας, πάντα με γνώμονα το όφελος των συνεργατών και των πελατών. Προς αυτή την κατεύθυνση, με το νέο έτος η εταιρεία μας θα είναι σε θέση να αποδέχεται πληρωμές σε κρυπτoνομίσματα.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου 2024, τα κρυπτoνομίσματα θα αποτελούν για εμάς κανονική μέθοδο πληρωμής, καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη της αγοράς να πραγματοποιούνται όλο και περισσότερες συναλλαγές ηλεκτρονικά.

Με αυτή την ενέργεια, η SοEasy Insurance γίνεται η πρώτη εταιρεία της ασφαλιστικής αγοράς σε Ελλάδα και Κύπρο, που εντάσσει επίσημα τα κρυπτoνομίσματα στις επιλογές πληρωμής για τους πελάτες της.

Πηγή: In Business News

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.