1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Σήμερα στις 7μμ ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live!...

Σήμερα στις 7μμ ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live! Στο επίκεντρο οι νέοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές!

Σήμερα στις 7μμ ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live! Στο επίκεντρο οι νέοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Βήμα σε 3 νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές δίνει το 17ο επεισόδιο της δεκαπενθήμερης ζωντανής εκπομπής Insurance Talks Live που έρχεται σήμερα Τετάρτη 05 Απριλίου στις 7:00μμ.!!

Με αφορμή την πρόσφατη έρευνα της ΑνΑΔ που δείχνει ότι οι ανάγκες απασχόλησης τόσο στον Ασφαλιστικό Κλάδο γενικά αλλά και στη διαμεσολάβηση ειδικότερα μειώνονται, δίνουμε αυτή τη βδομάδα τον λόγο σε 3 ασφαλιστικούς συμβούλους που ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια στο επάγγελμα για να συζητήσουμε το γιατί η Διαμεσολάβηση μπορεί να είναι ένα επάγγελμα επιλογής για τους νέους!

Όπως πάντα η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, στο τελευταίο επεισόδιο πριν το Πάσχα, θα είναι οι:

Στη διάρκεια της εκπομπής θα συζητήσουμε για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ένας νέος με την είσοδο του στο επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου, τους λόγους που το επάγγελμα αυτό μπορεί να είναι επιλογή για τους νέους ενώ οι φιλοξενούμενοι μας θα μας διηγηθούν τη δική τους ιστορία και γιατί επέλεξαν το επάγγελμα αυτό.

Συντονιστείτε με το κανάλι μας στο Youtube σήμερα στις 7:00μμ ακριβώς για να παρακολουθήσετε ζωντανά αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Με την ευκαιρία, κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε

Την εκπομπή φέρνουν κοντά σας οι ΧΟΡΗΓΟΙ:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claim Services

Imperial – Dekra

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.