1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σήμερα στις 18:00 το 1ο Webinar του Insurance Insiders Club!

Σήμερα στις 18:00 το 1ο Webinar του Insurance Insiders Club!

Σήμερα στις 18:00 το 1ο Webinar του Insurance Insiders Club!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το πρώτο Webinar για τα μέλη του Insurance Insiders Club έρχεται σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 μεταξύ των ωρών 18:00 και 20:00 και έχετε ακόμη την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν!

Θέμα στην πρώτη αυτή εκπαιδευτική συνάντηση θα είναι το μοντέλο στοχοθεσίας S.M.A.R.T.ER. που είναι η εξέλιξη του γνωστού μοντέλου S.M.A.R.T. που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πλαίσια για στοχοθεσία το οποίο διατυπώθηκε από τον  George T. Doran το 1981.

Το Webinar είναι δωρεάν για τα μέλη του Insurance Insiders Club, με ενεργή συνδρομή.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη και θέλουν να το παρακολουθήσουν μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους άμεσα και να το παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν αξιοποιώντας δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Εισηγήτρια του σύντομου αυτού Webinar θα είναι η Life & Business Coach, Στέλλα Ζουλινάκη, η οποία θα παρουσιάσει το μοντέλο και το πως μπορεί αυτό να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει ενότητα ερωτοαπαντήσεων όπου τα μέλη μπορούν να λύσουν όλες τις απορίες και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν στη δύσκολη τους καθημερινότητα!

Σήμερα δεν αρκεί να επιβιώσεις αλλά να λάμψεις και να ακμάσεις. Δεν αρκεί να είσαι έξυπνος αλλά να είσαι εξυπνότερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο: Μεθοδολογία Ψηφιακής Στρατηγικής για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Ξεκίνα την πορεία σου οριοθετώντας και στοχεύοντας σε στόχους που πέρα από SMART, δηλαδή συγκεκριμένους, μετρήσιμους, επιτεύξιμους, σχετικούς και με χρονοδιάγραμμα, χρειάζεται να είναι και επεκτάσιμοι, επιβραβεύσιμοι, να έχει την δυνατότητα να τους αξιολογείς και να τους αναθεωρείς βάσει των εξελίξεων, που σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μου, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα δείτε σύγχρονα μοντέλα στοχοθεσίας αλλά και συνδυασμό μοντέλων που θα σε οδηγήσει σε σωστή στόχευση και υλοποίηση των στόχων σου.

Δες όλα τα ωφελήματα του Insurance Insiders Club εδώ και γίνε σήμερα μέλος Δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.