1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Σεπτέμβριος: Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια Ζωής στην Αμερική

Σεπτέμβριος: Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια Ζωής στην Αμερική

Σεπτέμβριος: Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια Ζωής στην Αμερική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια Ζωής είναι μία εκστρατεία που δημιουργήθηκε το 2004 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Life Happens». Σκοπός του μήνα αυτού είναι μέσα από διάφορες ενέργειες που κάνει τόσο ο ίδιος ο οργανισμός αλλά και άλλοι, να ευαισθητοποιήσουν το ευρύ κοινό γύρω από την αναγκαιότητα της Ασφάλειας Ζωής.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Life Happens» ιδρύθηκε το 1994 και έχει σαν αποστολή να παρέχει στο καταναλωτικό κοινό, αμερόληπτες πληροφορίες βοηθώντας τους να κάνουν έξυπνες επιλογές όσον αφορά την ασφάλιση με σκοπό να προστατέψουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η φετινή εκστρατεία, η οποία θα πραγματοποιείται σε δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει σκοπό να εκπαιδεύσει και να υπενθυμίσει τους Αμερικανούς πολίτες γιατί η Ασφάλεια Ζωής, είναι μία εύκολη απόφαση για όλους τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους.

Η διοργάνωση τέτοιων εκστρατειών, από κοινού από όλα τα επαγγελματικά σώματα και του συνδέσμους της βιομηχανίας, θα ήταν μία ενέργεια που θα βοηθούσε και στη χώρα μας την προσπάθεια καλλιέργειας ασφαλιστική συνείδησης.  

Κλείνουμε με ένα βίντεο που ετοίμασε στο παρελθόν η Life Happens για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δήλωσε συμμετοχή στο νέο μεγάλο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News - Θέμα οι Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.