1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σεμινάριο πρώτων Βοηθειών για την ΟΔ.Υ.ΚΥ ASSISTANCE

Σεμινάριο πρώτων Βοηθειών για την ΟΔ.Υ.ΚΥ ASSISTANCE

Σεμινάριο πρώτων Βοηθειών για την ΟΔ.Υ.ΚΥ ASSISTANCE
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα ολοήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο παρακολούθησε χθες Τρίτη 05 Μαρτίου 2024, η Διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας Οδικής Βοήθειας ΟΔ.Υ.ΚΥ ASSISTANCE.

Η εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού της διοργάνωσε συνεργάστηκε για την πραγματοποίηση αυτής της εκπαίδευσης με την κ. Μαρία Σιήττα και τον κ. Γιώργο Σιήττα ενώ το σεμινάριο διεξάχθηκε με την στήριξη της ΑνΑΔ.

Το να γνωρίζει κάποιος Πρώτες βοήθειες είναι κάτι πολύ σημαντικό αφού με τη σωστή εκπαίδευση είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα πράξει κατά τη διάρκεια μιας επείγουσας κατάστασης. Συγκεκριμένα, οι πρώτες βοήθειες αποτελούν γνώσεις τις οποίες κάποιος μπορεί να μη χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή του αλλά στην περίπτωση που τις χρειαστεί, τότε αποτελούν γνώσεις ζωτικής σημασίας αφού μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή.

Ποια είναι η ΟΔ.Υ.ΚΥ ASSISTANCE

Η ΟΔ.Υ.ΚΥ (Οδική Υπηρεσία Κύπρου) είναι η πρώτη υπηρεσία οδικής βοήθειας στην Κύπρο. Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 με στόχο να παρέχει ποιοτικές οδικές υπηρεσίες σε όλους τους οδηγούς στην Κύπρο.

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας η ΟΔ.Υ.ΚΥ  κατάφερε να κτίσει μια από τις πιο ικανές και αποδοτικές ομάδες, με προσοντούχους τεχνικούς αυτοκινήτων και εγκεκριμένους εμπειρογνώμονες ατυχημάτων σε όλη την Κύπρο. Έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο από συνεργάτες  που ασχολούνται με τη μοτοκίνηση, καθώς και ένα ιδιόκτητο στόλο με 52 ρυμουλκών οχημάτων, 25 μικρών οχημάτων για φροντίδα ατυχημάτων, μοτοσυκλέτες και κινητά συνεργεία εξοπλισμένα από τεχνικούς και ειδικούς, διασκορπισμένα σε όλη την Κύπρο, η ΟΔ.Υ.ΚΥ σήμερα παρέχει οδική βοήθεια σε 140.000 πελάτες ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου: Ευεξία στον εργασιακό χώρο

Ο συνδυασμός άριστης εξυπηρέτησης  πελατών, προσφορά επαγγελματικής φροντίδας ατυχημάτων, μαζί με τη γρηγορότερη ανταπόκριση στο νησί, έχουν σαν αποτέλεσμα μεγάλοι οργανισμοί  μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και ιδιώτες να εμπιστεύονται την ΟΔ.Υ.ΚΥ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.