1. Home
 2. »
 3. Blog
 4. »
 5. Uncategorized
 6. »
 7. Ρεκόρ συμμετοχών στο συνέδριο LEAD THE WAY – Coaching & Leadership...

Ρεκόρ συμμετοχών στο συνέδριο LEAD THE WAY – Coaching & Leadership των ΕΣΑΠΕ και GAMA Global Hellas

Ρεκόρ συμμετοχών στο συνέδριο LEAD THE WAY – Coaching & Leadership των ΕΣΑΠΕ και GAMA Global Hellas
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 7/6/2024,  Live streaming, το εκπαιδευτικό συνέδριο “LEAD THE WAY – Coaching & Leadership”, που διοργάνωσε η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)  www.esape.gr σε συνεργασία με την GAMA Global Hellas www.gamahellas.com υπό την αιγίδα του ΕΕΑ, της ΕΑΕΕ και του ΕΙΑΣ.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 900 Συντονιστές & Διοικητικά Στελέχη Εταιρειών, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Φανή Θεοφανίδου, ‘Brand & Marketing Strategist – Moderator’, προσφωνώντας τους επίσημους καλεσμένους,  προβάλλοντας τον χαιρετισμό του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου (Πρόεδρο ΕΕΑ),  του κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρο ΕΑΕΕ) και της κας Νάντιας Σταυρογιάννη (Πρόεδρο ΕΙΑΣ).

Στην συνέχεια η κα Φανή Θεοφανίδου προσφώνησε τους εκπροσώπους των Gold Χορηγών: την κα Ανδρεανή Καλλιμάχου (Γεν.Δ/ντρια CNP Cyprialife), την κα Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη (Γεν.Δ/ντρια Eurolife), τον κ. Νικόλαο Χουλιάρα (Δ/ντή  Πωλήσεων EUROLIFE FFH), τον κ. Ευάγγελο Οικονομόπουλο (Εμπορικό Δ/ντή Groupama Ασφαλιστική) και τον κ. Θοδωρή Ζαχαρόπουλο (Senior Manager, Sales Performance NN Hellas), οι οποίοι απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στο πάνελ GAMA Global Hellas συμμετείχαν τα μέλη του Board (Γεώργιος Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Ρούσσης, Ιωάννης Τοζακίδης, Γιώργος Γώγου και Καίτη Χαμπάκη) και αναπτύχθηκαν όλα τα πλεονεκτήματα τα οποία παρέχονται στα μέλη της GAMA Global Hellas.  Συντονιστής του πάνελ ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης.

Στην συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον κ. Κωνσταντίνο Ρούσση (Πρόεδρο ΕΣΑΠΕ & τον κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλο (Γεν. Γραμματέα ΕΣΑΠΕ) στον κ. Ιωάννη Τοζακίδη για την πολύτιμη προσφορά του στην ΕΣΑΠΕ ως Πρόεδρος για την περίοδο 2018-2023.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προβλήθηκε ένα εντυπωσιακό video  από όλα τα συνέδρια.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου ήταν:

η κα Bonnie Godsman, President & CEO GAMA Global “Welcome speech”

ο κ. Gary Schwartz, Executive Vice President, North Star Resource Group

“Coaching to a Million Dollar Business”

ο κ. Eric McDermott, Managing Partner & Financial Advisor, Pacific Advisors “Technology as an Advantage”

η κα Amy Salo, Managing Partner, General Agent, Registered Principal, Forest Hills Financial Group

“Recruiting and Selection in the new era”

η κα Kristi Acree, Senior Managing Director, MassMutual Greater Philadelphia “Authentic Leadership”

ο κ. Θοδωρής Σπηλιώτης, Author – Founder of the Athonian Management  “The Monk who became CEO – 1000 years Athonian Management”

ο κ. Δημήτρης Κάλλος,  Business Processes Reengineering Expert “The extremely New Leadership Model”

Τα Μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ κ.κ. Κωνσταντίνος Ρούσσης, Αντώνης Αλεξίου, Εμμανουήλ Πετρόχειλος,  Βίλλυ Κωνσταντακοπούλου, Σωτήριος Κουφογεώργος, Αλέξανδρος Ιορδανίδης και Αριστείδης Τουπής, νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου :

 • Το Board GAMA Global Hellas
 • Το υποστηρικτικό προσωπικό της ΕΣΑΠΕ και της GAMA Global Hellas
 • Τους Χορηγούς μας
 • Τις Αιγίδες
 • Τους συμμετέχοντες
 • GOLD SPONSORS οι εταιρείες: ALLIANZ, CNP CYPRIALIFE, Eurolife, EUROLIFE FFH, GROUPAMA Ασφαλιστική & NN Hellas.
 • SILVER SPONSORS οι εταιρείες:    GENERALI Hellas, INTERAMERICAN & ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική.
 • BRONZE SPONSORS οι εταιρείες:  PRIME Insurance, Universal Life & ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.
 • SPONSOR : ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!