1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Προστασία Κεφαλαίου για πολλαπλούς λόγους

Προστασία Κεφαλαίου για πολλαπλούς λόγους

Προστασία Κεφαλαίου για πολλαπλούς λόγους
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Γράφει ο Πάνος Τσιολής,

Σαν επαγγελματίας Ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος έχω την έντονη ανάγκη να σας ενημερώσω για μια ευκαιρία που προκύπτει μέσα από την οικονομική κρίση, τον πόλεμο, πληθωρισμός, ακρίβεια, πανδημία κα. Διαχρονικά, ιστορικά ανά το παγκόσμιο η κάθε κρίση και απειλή, ταυτόχρονα δημιουργεί και κάποιες ευκαιρίες. Δεν αποτελεί μόνο ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.

Λόγο της οικονομικής δυσκαμψίας που διανύουμε εδώ και κάποιους μήνες, βλέπουμε μια πτώση στις αποδόσεις και βουτιά στους οικονομικούς δείκτες των αγορών. Έως αποτέλεσμα ιστορικά όσοι πανικοβληθηκαν έχασαν. Όσοι επένδυσαν σταθερά με Υπομονή σε εύλογο χρονικό ορίζοντα κέρδισαν.

Αποτέλεσμα, Σας συστήνω να πάρετε την ευκαιρία της περίστασης και να αξιοποιήσετε στο Βαθμό που ο καθένας επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα.

Να καταβάλει έκτακτες καταβολές στο αποταμιευτικό /επενδυτικό ασφαλιστήριο του.

Είτε να αυξήσει τις ασφαλιστικές του επενδύσεις/αποταμιεύσεις  στο μηνιαίο του Ασφάλιστρο.

 *** ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009 και 2013 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.

Η Αξία των μονάδων σας είναι αυξητική μέσο των τακτικών πληρωμών σας.

Ευνοούμενη τη χαμηλή τιμή προσφοράς αγοράζεται περισσότερες μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Swiss Re: Στα 43,1 δισ. η αγορά των επενδυτικών ταμείων της

Σε μακροχρόνιο ορίζοντα στη κατάλληλη χρονική στιγμή, κάνοντας έξυπνη εξαγορά το κέρδος σας θα είναι πιο μεγάλο.

Η αξία του κεφαλαίου σας με την οικονομική ανάκαμψη θα είναι μεγαλύτερη και πιο αντιπροσωπεύτικη της δεδομένης αγοραστικής αξίας.

Πληθωρισμός ,Αρνητικά Τραπεζικά επιτόκια ,Ακριβεια,Κρίση=ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

Γι’ αυτό θέλετε ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

Μέσω της ασφάλισης επωφελείστε φοροαπαλλαγή, αποταμίευση, κάλυψη ζωής, και συνδυάζονται και άλλα συμπληρωματικά Ωφελήματα. Έτσι σας δίνεται η Λύση. Αφού τα χρήματα σας θα προστατεύτουν από το πληθωρισμό με προοπτικές.

Για να εξασφαλίσετε τη Σύνταξη σας,τα γηρατειά σας,τις σπουδές των παιδιών σας, τη βιωσιμότητα της επιχείρισης σας, τη λειτουργία ταμείου έκτακτων αναγκών.

“Διασφαλίστε το Μέλλον Σας, Σήμερα”

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.