1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Προσωπικά Ατυχήματα: 3 καλύψεις σε 1

Προσωπικά Ατυχήματα: 3 καλύψεις σε 1

Προσωπικά Ατυχήματα: 3 καλύψεις σε 1
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Γράφει ο Πάνος Τσιολής

Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για ένα Ασφαλιστικό Προϊόν το οποίο προσφέρει 3 ωφελήματα σε 1 και ανήκει στην οικογένεια  των Προσωπικών Ατυχημάτων!

Αναφέρομαι στο βασικό ωφέλημα ΠΑ :

  • ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
  • ΜΟΝΙΜΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
  • ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

3 ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΕ 1  → ΜΕ ΜΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΟΝΟΝ

Νιώθω ότι δεν έχουμε αντιληφθεί την σημασία του, το παραβλέπουμε και γι’ αυτό σήμερα θα ήθελα να εμβαθύνω τη συζήτηση για να σας τονίσω την ύψιστη  ΑΞΙΑ του.

Καταρχήν να τονίσω ότι το συγκεκριμένο ωφέλημα είναι πάμφθηνο σε σχέση με άλλα ασφαλιστικά προϊόντα και τιμολογείται με βάση τη κατηγορία επαγγέλματος.

Η τιμή κλειδώνει από τη μέρα ασφάλισης και δεν αυξάνεται , εκτός και εάν μελλοντικά αλλάξετε επάγγελμα το οποίο είναι πιο  υψηλού κινδύνου, είτε εάν θέλετε να αυξήσετε το ποσό κάλυψης σας.

Τώρα να δούμε κάποια σημαντικά δεδομένα και στατιστικά τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψιν τα οποία έχουμε εντοπίσει από το Υπουργείο Υγείας, την Αστυνομική Διεύθυνση αλλά και από έρευνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσο της EUROSTAT.

Τι είναι το ΑΤΥΧΗΜΑ;

Ατύχημα ορίζεται οτιδήποτε αναπάντεχο, απροσδόκητο το οποίο προέρχεται από 3η δύναμη  και  αιτία και προσδίδει ανεπιθύμητα αποτελέσματα και έχει προκαλέσει ζημιά/ βλάβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Ποιες είναι οι  ΚΥΡΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ/ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ ;

  • Τροχαία ατυχήματα
  • Εργατικά ατυχήματα
  • Ατυχήματα στη θάλασσα
  • Ασθένειες ή παθήσεις που προκαλούν βλάβη στο νωτιαίο μυελό

Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο έχουμε πέραν των 12000 κατόχων μπλε κάρτας όπως αναφέρει σε Δημοσίευση του η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

Με βάση την έρευνα της η Eurostat σε σχέση με τη Κατανομή Αιτιών Θανάτου με βάση το Global Burden του WHO όπως αναφέρει, 1 εκ των 3 κύριων κατηγοριών είναι οι ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

Μάλιστα είναι η 2η κατηγορία στη κατάταξη σε θανάτους, μετά από την 1η κατηγορία που είναι τα χρόνια νοσήματα.

73 %  των Θανατηφόρων Ατυχημάτων προέρχονται από το σύνολο από τα οδικά & εργατικά ατυχήματα, ακολουθούν  με συνολικό ποσοστό  27 % τα υπόλοιπα ατυχήματα με πρωτοπόρες τις  πτώσεις, τους πνιγμούς και ακολουθούν οι αυτοτραυματισμοί.

Με βάση το γραφείο πηγής και χαρτογράφησης της αστυνομικής διεύθυνσης τα τελευταία 5 χρόνια  ( 2017-2021 ) έχουμε 247 απώλειες από τροχαία, με  κατά σειρά  οι 4 κύριες κατηγορίες είναι :

ΟΔΗΓΟΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΕΖΟΙ τα αθώα θύματα και ακολουθούν ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

Ακόμα ένα σημείο άξιο καταγραφής, μέσα σε 5 χρόνια είχαμε 1400 σοβαρά ατυχήματα όπου το 50% προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς , και τα μισά από αυτά προκάλεσαν μόνιμη ολική ανικανότητα, ή μερική μόνιμη ανικανότητα και τα υπόλοιπα πρόσκαιρη ανικανότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για νομικές υποθέσεις αυτοκινητιστικών ατυχημάτων ή δυστυχημάτων

Αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα για τα προαναφερθέντα θα ήθελα να σας επισιτίσω τη προσοχή γι’ αυτό το απαραίτητο προϊόν προστασίας.

Αγοράστε ΕΝΑ ΩΦΕΛΗΜΑ ΜΕ 3 ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ 300 000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 0,87 ΣΕΝΤΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ

Ανάλογα της κατηγορίας επαγγέλματος:

0,87-1,41 € / ημερησίως για 300 000 / 500 000 €

μέχρι

2,1-3,47 € / ημερησίως για 300 000/ 500 000 €

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ                                            300 000 ή 500 000

ΜΟΝΙΜΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ                300 000 ή 500 000

ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ             300 000 ή 500 000

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Πανος Τσιολης

O Πάνος Τσιολής σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων BBA με ειδίκευση στους τομείς Marketing και Management, και αποφοίτησε με διάκριση άριστα ” cum laude” , όπως επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων MBA.

Δραστηριοποιείται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία τα τελευταία Δεκατέσσερα Χρόνια ως Διακεκριμένος Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος. Διατηρεί το δικό του Ασφαλιστικό Γραφείο (Ideal Insurance – Tsiolis P.Insurance Services, Agents & Consultants).Έιναι Μέλος του Premier Association of Financial Advisors M.D.R.T ( Million Dollar Round Table).Κατέχει τα πιστοποιητικά C.F.A ( Certified Financial Advisor ) & E.I.I (European Insurance Intermediary).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ), από τις θέσεις Οργανωτικού Γραμματέα ΔΣ 2020-2021 και Πρόεδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας 2018-2021.

 

Είχε την τιμή να διοργανώσει ως Προεδρεύων του 4ου,5ου & 6ου Παγκύπριου Συνεδρίου του συνδέσμου 2018-2021. Όπως επίσης διατελεί επικεφαλής των επιτροπών εκπαίδευσης και Υγείας του Συνδέσμου, όπου εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο για το Γεσυ σε συνδιαβουλεύσεις με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.