1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Προσλαμβάνεις; Βρες τους κατάλληλους υποψηφίους στον ασφαλιστικό κλάδο!

Προσλαμβάνεις; Βρες τους κατάλληλους υποψηφίους στον ασφαλιστικό κλάδο!

Προσλαμβάνεις; Βρες τους κατάλληλους υποψηφίους στον ασφαλιστικό κλάδο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο ασφαλιστικός κλάδος στην Κύπρο είναι ένας δυναμικός κλάδος με πολλές ευκαιρίες απασχόλησης. Ωστόσο, η εύρεση του κατάλληλου ατόμου για κάθε θέση εργασίας μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.

Για να συμβάλουμε στην προσπάθεια σας να προσλάβετε τους καταλληλότερους υποψηφίους, το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας, σας προσφέρει την υπηρεσία δημοσίευσης θέσεων εργασίας για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Η υπηρεσία μας σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε τις αγγελίες εργασίας σας στη σελίδα μας και προσελκύοντας έτσι άτομα που αναζητούν εργασία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία μας

Το Cyprus Insurance News, έχει δημιουργήσει απλά πακέτα που σας επιτρέπουν να δημοσιεύσετε όσες αγγελίες επιθυμείτε. Το κόστος ξεκινά από μόλις 60 ευρώ ανά αγγελία, ανάλογα με τον αριθμό των αγγελιών που θα αγοράσετε.

Η Υπηρεσία Αγγελιών Εργασίας περιλαμβάνει:

  • Ανάρτηση της Αγγελίας στο cyprusinsurancenews.com
  • Δημοσίευση της ανάρτησης σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διατηρεί η ιστοσελίδα μας.
    • Facebook Page & Group
    • Instagram Story
    • Linkedin
    • Viber Group
    • Newsletter 400+ Συνδρομητών
    • Πληρωμένη Προώθηση στο Facebook αξίας 10 ευρώ.

Για να δημοσιεύσετε μια αγγελία εργασίας, αγοράστε το πακέτο που επιθυμείτε εδώ και ακολούθως στείλτε μας τις λεπτομέρειες τις κάθε θέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η SoEasy Insurance ψάχνει Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Όταν μας αποστείλετε την αγγελία εργασίας σας, θα δημοσιευτεί μέσα σε 24 ώρες ενώ η διαφημιστική καμπάνια θα τρέχει για περίοδο 7 ημερών.

Εάν αναζητάτε τους κατάλληλους υποψηφίους για τις θέσεις εργασίας σας στον ασφαλιστικό κλάδο, η υπηρεσία μας είναι η ιδανική λύση για εσάς. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε οποιεσδήποτε διευκρινήσεις!

Η δημοσίευση αγγελιών για θέσεις εργασίας, προσφέρεται επίσης δωρεάν σε όλα μας τα ετήσια πακέτα προβολή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.