1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Prodromou & Makriyiannis: Χρειάζομαι πράγματι Ασφάλεια ζωής;

Prodromou & Makriyiannis: Χρειάζομαι πράγματι Ασφάλεια ζωής;

Prodromou & Makriyiannis: Χρειάζομαι πράγματι Ασφάλεια ζωής;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ασφάλεια Ζωής έχει ως σκοπό την ασφαλιστική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου. Σε περίπτωση ασθένειας, αναπηρίας ή απώλειας της ζωής του, τα άτομα που εξαρτώνται οικονομικά από αυτόν, θα μπορούν να αξιοποιήσουν την ασφάλεια ζωής με σκοπό την κάλυψη των εξόδων τους.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε 4 + 1 ομάδες πολιτών που επιβάλλεται να διαθέτουν ασφάλεια ζωής:

1. Άτομα που έχουν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν σύντομα παιδιά. Τα άτομα αυτά είναι σημαντικό να διαθέτουν ασφάλεια ζωής, καθώς σε περίπτωση κακουχίας, η ασφάλεια θα καλύψει την εκπαίδευση και το κόστος ζωής των παιδιών τους.

2. Άτομα νεαρά σε ηλικία. Τα άτομα συνήθως περιμένουν να εμφανίσουν προβλήματα υγείας έτσι ώστε να συνάψουν ασφάλεια ζωής. Παρόλα αυτά, όσο το άτομο μεγαλώνει τόσο αυξάνεται και το κόστος της ασφάλισης ζωής, γεγονός που λειτουργεί αποτρεπτικά. Επιπρόσθετα, μέσω της σύναψης ασφάλειας ζωής σε νεαρή ηλικία, το άτομο θα μπορεί να εξασφαλίσει ικανοποιητικό χρηματικό κεφάλαιο για την πληρωμή μετέπειτα εξόδων όπως η αγορά ενός σπιτιού, ή η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης.

3. Αυτοαπασχολούμενοι ή άτομα που εργάζονται σε επιχείρηση της οικογένειας τους. Η ασφάλεια ζωής θα βοηθήσει σημαντικά στην αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος σε περίπτωση ασθένειας ή απώλειας ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

4. Απασχολούμενοι σε επαγγέλματα υψηλής επικινδυνότητας. Τα επαγγέλματα αυτά, αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες ασθένειας, τραυματισμού, αναπηρίας ή απώλειας ζωής. Κατασκευαστές στέγης, πυροσβέστες και ηλεκτρολόγοι καλωδίων ρεύματος αποτελούν μερικά από αυτά τα επαγγέλματα.

5. Άτομα που ασχολούνται με επικίνδυνα αθλήματα όπως το Bungee Jumping, η ορεινή ποδηλασία, το σκι και η κατάδυση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.