1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Webinar του Insurance Insiders Club!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Webinar του Insurance Insiders Club!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Webinar του Insurance Insiders Club!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, η δεύτερη στη σειρά διαδικτυακή συνάντηση των μελών του Insurance Insiders Club!

Στη συνάντηση αυτή τα μέλη του Insurance Insiders Club είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον Webinar από τον συνεργάτη της πλατφόρμας και Πιστοποιημένο Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Εκπαιδευτή, Μιχάλη Μαϊμάρη.

Θέμα του σεμιναρίου που κέρδισε το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν ήταν ο Χειρισμός Δύσκολων Πελατών που αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για πολλές επιχειρήσεις σήμερα.

Το Webinar ήταν δωρεάν για τα μέλη του Insurance Insiders Club, ενώ αυτό είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα για όσα μέλη δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν χθες αλλά και για όσους εγγραφούν από σήμερα και στο μέλλον.

Για να δείτε το Webinar κάντε κλικ εδώ.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους άμεσα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το Webinar, στα προηγούμενα αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Δες όλα τα ωφελήματα του Insurance Insiders Club εδώ και γίνε σήμερα μέλος Δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.