1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πουλούσε πλαστές ασφάλειες αυτοκινήτου και συνελήφθη 42χρονος

Πουλούσε πλαστές ασφάλειες αυτοκινήτου και συνελήφθη 42χρονος

Πουλούσε πλαστές ασφάλειες αυτοκινήτου και συνελήφθη 42χρονος
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άνδρας ηλικίας 42 ετών συνελήφθη στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου σχετικά με υπόθεση πλαστογραφίας ασφαλιστηρίων αυτοκινήτων και ναρκωτικών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «τον περασμένο Δεκέμβριο υποβλήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία από ασφαλιστική εταιρεία, σύμφωνα με την οποία τον ίδιο μήνα, στην περιοχή Αμμοχώστου, στην κατοχή οδηγών οχημάτων, εντοπίστηκαν έξι πλαστογραφημένα έγγραφα που ομοίαζαν με ασφαλιστήρια πιστοποιητικά της εταιρείας».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι «τα έγγραφα φέρεται να είχαν πωληθεί στους οδηγούς, από τον 42χρονο ύποπτο και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Ο ύποπτος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου και συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, εντός της οποίας εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 15 γραμμαρίων, καθώς και 92 κούτες τσιγάρα και ποσότητα καπνού, βάρους 7 κιλών και 250 γραμμαρίων και όπως διαπιστώθηκε οι κούτες με τσιγάρα και ο καπνός, είναι αδασμολόγητα. Εντός της κατοικίας εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, που σύμφωνα με τον ύποπτο, προέρχεται από την πώληση των αδασμολόγητων τσιγάρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Αστυνομία προειδοποιεί: Έξαρση απάτης σχετικά με ταχυδρομικές αποστολές πακέτων

Τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, λόγω αρμοδιότητας, ενώ για την εμπορία τους, εναντίον του 42χρονου διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο ύποπτος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής αδασμολόγητων προϊόντων καπνού. Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: politis.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.