1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Πως να γίνεις εξυπνότερος σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Πως να γίνεις εξυπνότερος σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Πως να γίνεις εξυπνότερος σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας σήμερα θεωρούνται όχι να είσαι απλά έξυπνος αλλά εξυπνότερος σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να ξεχωρίζεις για τη προστιθέμενη αξία που δίνεις στους πελάτες σου.

Πριν όμως φτάσει η ποιότητα των υπηρεσιών σου να έχει αντίκτυπο στους πελάτες σου χρειάζεται η στρατηγική ανάπτυξη σου να στηρίζεται σε αποτελεσματικά εργαλεία δοκιμασμένα από την παγκόσμια κοινότητα του marketing και του coaching.

Σήμερα δεν αρκεί να επιβιώσεις αλλά να λάμψεις και να ακμάσεις. Δεν αρκεί να είσαι έξυπνος αλλά να είσαι εξυπνότερος. Ξεκίνα την πορεία σου οριοθετώντας και στοχεύοντας σε στόχους που πέρα από SMART, δηλαδή συγκεκριμένους, μετρήσιμους, επιτεύξιμους, σχετικούς και με χρονοδιάγραμμα, χρειάζεται να είναι και επεκτάσιμοι, επιβραβεύσιμοι, να έχει την δυνατότητα να τους αξιολογείς και να τους αναθεωρείς βάσει των εξελίξεων, που σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μου, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα δείτε σύγχρονα μοντέλα στοχοθεσίας αλλά και συνδυασμό μοντέλων που θα σε οδηγήσει σε σωστή στόχευση και υλοποίηση των στόχων σου.

To Webinar αυτό αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση για τα μέλη του Insurance Insiders Club και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 μεταξύ των ωρών 18:00 και 20:00.

Εισηγήτρια του σύντομου αυτού Webinar θα είναι η Life & Business Coach, Στέλλα Ζουλινάκη, η οποία θα παρουσιάσει το μοντέλο και το πως μπορεί αυτό να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο ΠΣΕΑΔ: Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών για επιχειρήσεις

Στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει ενότητα ερωτοαπαντήσεων όπου τα μέλη μπορούν να λύσουν όλες τις απορίες και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν στη δύσκολη τους καθημερινότητα!

Γίνε και εσύ μέλος του Insurance Insiders Club και παρακολούθησε δωρεάν αυτό το σεμινάριο!

Δες τις επιλογές συνδρομών εδώ και διάλεξε αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.