1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογράφοι
  6. »
  7. Άννα Κορτέση

Άννα Κορτέση

0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

anna-kortesi

Η Άννα Κορτέση – Διαιτολόγος – Κλινικός Διατροφολόγος δουλεύει με μια ποικιλία πελατών καλύπτοντας τους διατροφικούς τους στόχους, ενώ παράλληλα αλλάζει τον τρόπο και την ποιότητα ζωής τους. Με επίκεντρο την ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός γεμάτου προγράμματος, η Άννα διδάσκει στους πελάτες της πώς να τρώνε με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες τους.  

Η Άννα είναι κάτοχος πρώτου πτυχίου στην Αγωγή Υγείας και Σχεδιασμό-Τεχνολογίας Τροφίμων (BA Home Ec- Food Design and Technology), δεύτερου πτυχίου στην Διαιτολογία και Διατροφή (BSc Dietetics and Nutrition) καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Κλινική Διατροφή (MSc Clinical Nutrition). 

Μέρος της εκπαίδευσής της αποτέλεσε η απόκτηση εμπειρίας σε οργανισμούς, σχολεία και ιατρικά κέντρα όπως το Mediterranean Hospital of Cyprus και το Ιατρικό Κέντρο Γαληνός στη Λεμεσό όπου έχει ασχοληθεί με ειδικά προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για νοσήματα όπως: σακχαρώδης διαβήτης, δυσλιπιδαιμία, αρτηριακή υπέρταση, αναιμία, τροφικές αλλεργίες, οστεοπόρωση, νεφροπάθειες, ηπατοπάθειες, παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος κ.α. 

Περισσότερα: www.annacortesi.com

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.