1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν της εκπομπής Insurance Talks Live!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν της εκπομπής Insurance Talks Live!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν της εκπομπής Insurance Talks Live!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με 24 επεισόδια, περισσότερα από 1300 λεπτά εκπομπής, 52 φιλοξενούμενους και περισσότερες από 10,000 προβολές ολοκληρώθηκε για φέτος η εκπομπή Insurance Talks Live!

Η εκπομπή Insurance Talks Live βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα στις 17 Οκτωβρίου 2022 και είχε από την αρχή σκοπό να ενθαρρύνει τη συζήτηση στην Ασφαλιστική Βιομηχανία αγγίζοντας και αναλύοντας διάφορα θέματα που την αφορούν.

Μέσα σε 10 μήνες καταφέραμε να φιλοξενήσουμε πέραν των 50 στελεχών της ασφαλιστικής βιομηχανίας και όχι μόνο! Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε Διευθύνων Συμβούλους ασφαλιστικών εταιρειών,  στελέχη εταιρειών, εκπροσώπους των θεσμών της βιομηχανίας όπως ο ΣΑΕΚ και ο ΠΣΕΑΔ, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και άλλους ανθρώπους που είχαν να μοιραστούν γνώσεις σε θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά.

Το Insurance Talks Live αποτέλεσε τη σεζόν αυτή, τη μοναδική τακτική εκπομπή του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της βιομηχανίας για περισσότερη εξωστρέφεια και συζήτηση των θεμάτων που την απασχολούν με στόχο τη διάδοση της αξίας της ασφάλισης όσο το δυνατών σε περισσότερο κόσμο.

Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδιο της εκπομπής εδώ.

Σε αυτά τα πλαίσια πέραν των πιο πάνω εκπομπών, πραγματοποιήσαμε επιπρόσθετα 2 μεγάλες συνεντεύξεις ενώ τον περασμένο Μάιο βγάλαμε στον «αέρα» και το πρώτο Podcast του ασφαλιστικού κλάδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Η εκπομπή μας θα επιστρέψει το 2ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, με ανανεωμένη μορφή και αναβαθμισμένη ποιότητα, θέλοντας να συνεχίσουμε να προβάλουμε στελέχη της αγοράς με ακόμη καλύτερο τρόπο!

Περισσότερα για τη 2η σεζόν της εκπομπής θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς της εκπομπής μας που μέσα από τη στήριξη τους ήταν εφικτό να έρχεται κοντά σας αυτή η εκπομπή!

Όσες εταιρείες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από την ανανεωμένη μας εκπομπή που θα είναι στον «αέρα» τον Σεπτέμβριο, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή στο 7007 0888.

Την εκπομπή έφερναν κοντά σας οι ΧΟΡΗΓΟΙ:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claim Services

Imperial – Dekra

DHD Insurance Agent

Insurance Insiders Club

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.