1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα σεμινάρια του ΑΙΚ για τον τελευταίο μήνα του...

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα σεμινάρια του ΑΙΚ για τον τελευταίο μήνα του έτους

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα σεμινάρια του ΑΙΚ για τον τελευταίο μήνα του έτους
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης του Ασφαλιστικού Κλάδου και διανθίζοντας το εκπαιδευτικό του έργο, το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων που πραγματοποίησε για το μήνα Δεκέμβριο.

Στις 4 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Certified Underwriting Practice Insurance Specialist», το οποίο διοργάνωσε το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με τον οργανισμό Interfima. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Ασφαλιστικό Κέντρο στη Λευκωσία στις 20,21 Νοεμβρίου & 4 Δεκεμβρίου 2023, είχε διάρκεια εκπαίδευσης 17 ωρών με συμμετοχή 15 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 17 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Στο τέλος της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες παρακάθισαν σε εξετάσεις για να πιστοποιηθούν με το τίτλο του Certified Underwriting Practice Insurance Specialist. Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο κ. Μιλτιάδης Μιλτιάδου.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό ολοκληρώθηκε το μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «ChatGPT:Αξιοποιώντας τη Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 20 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Αλκιβιάδης Κούμαρος.

Tο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργάνωσε στις 6 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Λάρνακα, μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Η Υπασφάλιση και πώς να συμβουλέψετε τους πελάτες σας να την αποφύγουν». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 14 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Σωκράτης Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο Σεμινάριο ΑΙΚ: Anti-Money Laundering για τις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στο Ασφαλιστικό Κέντρο στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε το μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Η Αριστεία στην Εξυπηρέτηση στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 24 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν η κ. Κλαίρη Κονή.

Τέλος, στις 8 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Mayfair στην Πάφο πραγματοποιήθηκε το μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Η Υπασφάλιση και πώς να συμβουλέψετε τους πελάτες σας να την αποφύγουν». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 12 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο κ. Σωκράτης Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.