1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Όλα έτοιμα για το 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ! Ορόσημο η παρουσία...

Όλα έτοιμα για το 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ! Ορόσημο η παρουσία του προέδρου του BIPAR!

Όλα έτοιμα για το 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ! Ορόσημο η παρουσία του προέδρου του BIPAR!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, Δημοσιογραφική Διάσκεψη ενόψει του 8ου Συνεδρίου που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).  

Το συνέδριο που είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια ζωής του συνδέσμου, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 09:30 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και φέρει τον τίτλο «20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΣΕΑΔ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ – ΜΕΛΛΟΝ».

Ο προεδρεύων του συνεδρίου και οργανωτικός γραμματέας του συνδέσμου, κ. Πάνος Τσιολής αφού ευχαρίστησε ένα προς ένα τους χορηγούς και υποστηρικτές του συνεδρίου παρουσίασε το πρόγραμμα του συνεδρίου το οποίο χωρίζεται σε 3 μέρη δίνοντας έμφαση στο τελευταίο μέρος του συνεδρίου όπου θα υπάρξει ανοικτή και ελεύθερη συζήτηση με τη συμμετοχή των συνέδρων για θέματα που απασχολούν σήμερα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Κυριάκος Ανδρέου τόνισε ότι το φετινό συνέδριο, με αφορμή και τα 20 χρόνια ζωής του συνδέσμου, δίνει μια τεράστια ευκαιρία για τον κάθε επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, να παρακολουθήσει ένα συνέδριο το οποίο θα είναι σε μία διαφορετική βάση ενώ τόνισε τη σημασία της παρουσίας του προέδρου του BIPAR Dominique Sizes, ο οποίος θα συμμετάσχει και στο τελευταίο – διαδραστικό μέρος του συνεδρίου.

Ο Λίνος Ερμογενίδης εκ μέρους της Eurolife που είναι φέτος Μέγα Χορηγός του συνεδρίου, ανάφερε ότι στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, είναι μεγάλη η σημασία και σημαντικός ο ρόλος όλων των εταιρειών στο να στηρίξουν τον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο έτσι ώστε να αναδείξει τον ρόλο του ως ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος που θα βοηθήσει τον άνθρωπο να πετύχει τους στόχους και τα όνειρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Ο Πάνος Ιωάννου εκ μέρους της SoEasy Insurance που είναι και φέτος Μέγα Χορηγός του συνεδρίου, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την επιτυχία του συνεδρίου η SoEasy Insurance είναι διαχρονικός χορηγός του συνεδρίου γιατί πιστεύει απόλυτα στον ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αλλά και στον ρόλο που έχει διαδραματίσει και θα διαδραματίζει ο ΠΣΕΑΔ.

Η κα. Μπατουδάκη, CEO της εταιρείας ADACOM, η οποία θα είναι ομιλήτρια στο συνέδριο με θέμα την κυβερνοασφάλεια, τόνισε τη σημαντικότητα της πρωτοβουλίας του συνδέσμου να αναδείξει το θέμα αυτό στο επερχόμενο συνέδριο, αφού ζούμε, όπως είπε, σε δύσκολους καιρούς κατά τους οποίους καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε περιστατικά κυβερνοεπιθέσεων για τα οποία δεν είμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι σαν άτομα και σαν κοινωνία.

Τέλος, ο κ. Γιώργος Βατυλιώτης, εκ μέρους του TELETHON που είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που θα στηρίξει φέτος ο ΠΣΕΑΔ, αφού ευχαρίστησε τον σύνδεσμο για τη στήριξη του εξέφρασε τον εντυπωσιασμό όλων για τον τρόπο, τη θέρμη και τον ενθουσιασμό που ο ΠΣΕΑΔ αγκάλιασε τον θεσμό του TELETHON και τον εθελοντισμό γενικότερα.

Οι εγγραφές του συνεδρίου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.