1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Οι Lloyd’s τίμησαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ και καλωσόρισαν τον Βασιλιά Κάρολο

Οι Lloyd’s τίμησαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ και καλωσόρισαν τον Βασιλιά Κάρολο

Οι Lloyd’s τίμησαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ και καλωσόρισαν τον Βασιλιά Κάρολο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

«Στους Lloyd’s, είναι συνήθειά να χτυπάμε το Lutine Bell μία φορά για κακά νέα και δύο φορές για καλά νέα».

Αυτά ήταν τα λόγια του προέδρου των Lloyd’s Bruce Carnegie-Brown, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση προς τιμή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου. Λόγια που σηματοδοτήσουν όχι μόνο τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ αλλά και την άνοδο στον θρόνο του νέου μονάρχη, βασιλιά Καρόλου Γ’. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη διάσημη αίθουσα αναδοχής των Lloyd’s στο Λονδίνο.

Η Βασίλισσα που είχε στενές σχέσεις με την Λονδρέζικη αγορά, είχε κάνει τρεις επίσημες επισκέψεις στους Lloyd’s: το 1952, το 1986 και το 2014. Χαρακτηριστική της εκτίμησης της Βασίλισσας Ελισάβετ προς τους Lloyd’s ήταν και η δήλωση της σε εκείνη την πρώτη επίσκεψη, λέγοντας ότι οι Lloyd’s ενσαρκώνουν τις υψηλότερες αξίες του βρετανικού εμπορίου όπως η οξυδέρκεια και ηαποτελεσματικότητα, με πραγματικό και βαθύ δημόσιο πνεύμα».

Στην ίδια εκδήλωση οι Lloyd’s, τίμησαν και τον νέο Βασιλιά Κάρολο Γ’, που όπως είπε ο πρόεδρος της αγοράς, Bruce Carnegie-Brown, αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην κοινή τους ιστορία αλλά και η ευκαιρία να αναγνωρίσουμε την αρχή με μία νέα ιστορική συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Lloyd's of London: Ανεπαρκής σε θέματα ESG, σύμφωνα με έκθεση

Στο πλαίσιο της τελετής, η διευθύνουσα σύμβουλος της Ένωσης Αγορών του Λονδίνου, Σίλα Κάμερον, διάβασε το ποίημα «Για τις πιο δύσκολες μέρες» του Κλιντ Σμιθ ενώ στις 19 Σεπτεμβρίου, την ημέρα της κρατικής κηδείας της Βασίλισσας, το κτίριο των lloyd’s στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα παγκόσμια γραφεία της Lloyd’s θα κλείσουν.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.