1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι Followers των ασφαλιστικών εταιρειών στα Social Media!

Οι Followers των ασφαλιστικών εταιρειών στα Social Media!

Οι Followers των ασφαλιστικών εταιρειών στα Social Media!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την τετραμηνιαία ενημερωτική της έκθεση για την απήχηση των βασικών τομέων της Κυπριακής Οικονομίας στα Social Media δημοσίευσε η συμβουλευτική εταιρεία επικοινωνίας ΓΝΩΡΑ!

Στην έκθεση καταγράφεται ο συνολικός αριθμός και ο μέσος όρος των ακολούθων του κάθε κλάδου, ο μέσος όρος των αναρτήσεων των εταιρειών που αξιολογούνται και το σύνολο των διαφημιστικών εκστρατειών  του κλάδου, που διενεργήθηκαν μέσω της πλατφόρμας του Facebook το προηγούμενο τετράμηνο.

Ανάμεσα στους κλάδους που αξιολογούνται βρίσκεται και ο Ασφαλιστικός με τα στοιχεία να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έκθεση, οι εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου είχαν κατά το 1ο τετράμηνο του 2023 συνολικά 54,943 ακόλουθους (followers), αριθμός ελαφρά αυξημένος (+0,29%) σε σχέση με το 3ο τετράμηνο του 2022 που αριθμός αυτός ήταν 54,783,

Ο μέσος αριθμός ακολούθων ανά εταιρεία ανήλθε το 1ο τετράμηνο του 2023 στους 5,494 ενώ το 3ο τετράμηνο του 2022 ήταν 5,478.

Όσον αφορά τον μέσο αριθμό αναρτήσεων, ήταν 8,6 σημειώνοντας ελαφριά μείωση από το 8,7 του 3ου τετράμηνου του 2022. Τέλος σύμφωνα με την έκθεση, οι εκστρατείες προώθησης στο Facebook από τις εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου ήταν μόνο 4.

Σύμφωνα και πάλι με τη συγκεκριμένη έκθεση, ο ασφαλιστικός κλάδος βρίσκεται στην προτελευταία θέση όσον αφορά τον συνολικό αριθμό followers αφού ξεπερνά μόνο τις Ναυτιλιακές Εταιρείες. Στην πρώτη θέση βρίσκονται τα πανεπιστήμια με 666,251 ακολούθους, στην δεύτερη θέση οι εταιρείες Forex με 471,747 ακολούθους και στην Τρίτη θέση οι υπεραγορές με 390,144.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος λογαριασμού στο Instagram για τους ασφαλιστές;

Δείτε ολόκληρη την έκθεση πιο κάτω.

Industry Report Ιανουάριος – Απρίλιος 2023

Λεπτομέρειες Έκθεσης

 Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων γίνεται από τη ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας.

Η επιλογή των εταιρειών που αξιολογούνται, γίνεται βάσει του μεριδίου αγοράς τους, ή/και του εκτοπίσματός τους στα social media.

Μέρος των διαφημιστικών εκστρατειών που καλύπτονται στην παρούσα έκθεση, είναι πιθανό να αξιοποιήθηκε και σε διαφορετικές πλατφόρμες της εταιρείας Meta.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.