1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ο όμιλος Howden Group εξαγοράζει το μεσιτικό Aston Lark

Ο όμιλος Howden Group εξαγοράζει το μεσιτικό Aston Lark

Ο όμιλος Howden Group εξαγοράζει το μεσιτικό Aston Lark
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο βρετανικός ασφαλιστικός όμιλος Howden Group προχώρησε στην εξαγορά του ανεξάρτητου ασφαλιστικού μεσίτη Aston Lark από την Goldman Sachs Asset Management και την Bowmark Capital, έναντι 1,1 δισεκατομμύρια λίρες (1,5 δισεκατομμύρια δολάρια), κίνηση ποσό που καθιστά την εν λόγω επένδυση τη μεγαλύτερη εξαγορά της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της Howden, η οποία πλέον θα διαχειρίζεται ασφάλιστρα αξίας άνω των 6 δισεκατομμυρίων £ για περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια ασφαλισμένους στη Βρετανία και την Ιρλανδία, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των εταιρειών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Lark, Peter Blanc, θα λάβει τη θέση του εκτελεστικού πρόεδρου του τμήματος λιανικής μεσιτείας του Howden στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπενθυμίζεται ότι η Aston Lark ειδικεύεται σε σύνθετες εμπορικές και ιδιωτικές ασφαλίσεις πελατών και συμβουλές παροχών εργαζομένων.

Μετά τη συμφωνία για την Aston Lark, “θα μας δείτε να επεκτείνουμε πραγματικά τις δραστηριότητές μας στην Ευρώπη”, δήλωσε ο διευθυντής του Howden Group David Howden στο Reuters, προσθέτοντας ότι η εταιρεία “επεκτείνεται γρήγορα” και στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Πηγή: insuranceforum.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.