1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. O όμιλος ELAM επεκτείνεται στην Κύπρο με την ίδρυση της SAYA...

O όμιλος ELAM επεκτείνεται στην Κύπρο με την ίδρυση της SAYA Reinsurance Brokers Ltd

O όμιλος ELAM επεκτείνεται στην Κύπρο με την ίδρυση της SAYA Reinsurance Brokers Ltd
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια στρατηγική κίνηση που στοχεύει στην εδραίωση της θέσης της ως κορυφαίου παρόχου ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών λύσεων η ELAM Insurance Group – Insurance & Reinsurance Solutions ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, με την ίδρυση της SAYA Reinsurance Brokers Ltd (SAYA RE) και το διορισμό του Maroun Al Rassi ως Διευθύνοντος Συμβούλου της.

Η ίδρυση της SAYA Reinsurance Brokers LTD (SAYA RE) σηματοδοτεί ένα κομβικό βήμα στην ανάπτυξη της εταιρείας, τονίζοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών B2B.

Με έμφαση στην εξειδικευμένη αντασφαλιστική διαμεσολάβηση, η SAYA RE θα υποστηρίξει κυρίως κατηγορίες επιχειρήσεων που ασχολούνται με τομείς όπως: κοσμήματα / καλές τέχνες, χρηματοοικονομικά, σκάφη αναψυχής, cargo, οχήματα υψηλής αξίας και ιατρική ασφάλιση για ομογενείς.

Αυτή η στρατηγική προσέγγιση έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους συνεργάτες να εμπλουτίσουν τα χαρτοφυλάκιά τους και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους στο συνεχώς εξελισσόμενο ασφαλιστικό τοπίο.

Πρωταρχικός στόχος της ELAM Insurance Group – Insurance & Reinsurance Solutions είναι η βελτιστοποίηση των λειτουργιών των πελατών της, η βελτίωση της οικονομικής τους απόδοσης και ο μετριασμός των κινδύνων μέσω της ακλόνητης δέσμευσής της για επαγγελματισμό και τήρηση των νομικών προτύπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.