1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ντύθηκαν στα μωβ τα κεντρικά γραφεία της Universal Life

Ντύθηκαν στα μωβ τα κεντρικά γραφεία της Universal Life

Ντύθηκαν στα μωβ τα κεντρικά γραφεία της Universal Life
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια συμβολική κίνηση, και στα πλαίσια της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Παγκρεατικού Καρκίνου, η ασφαλιστική εταιρεία Universal Life φωταγώγησε τα κεντρικά της γραφεία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσίευση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αυτό τον τρόπο «υψώσαμε κι εμείς τη φωνή μας για την ευαισθητοποίηση του κοινού στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.»

Θυμίζουμε ότι η Universal life είναι ο Μέγας Χορηγός της Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων Αλθέα του ΠΑΣΥΚΑΦ στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τη διεθνή κινητοποίηση για ευαισθητοποίηση, διαφώτιση και ενημέρωση για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.

Στο προηγούμενο μας άρθρο εδώ και στην σελίδα του ΠΑΣΥΚΑΦ μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την ομάδα «Αλθέα» και τις δράσεις για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.

universal-offices

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.