1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Universal Life: Ξανά δίπλα στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Universal Life: Ξανά δίπλα στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Universal Life: Ξανά δίπλα στον ΠΑΣΥΚΑΦ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η εταιρεία Universal Life είναι ο Μέγας Χορηγός της Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων Αλθέα του ΠΑΣΥΚΑΦ στηρίζοντας έμπρακτα τη διεθνή κινητοποίηση για ευαισθητοποίηση, διαφώτιση και ενημέρωση για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.

Παγκόσμια Ημέρα Παγκρεατικού Καρκίνου

Η 18η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Παγκρέατος (World Pancreatic Cancer Day) που καθιερώθηκε το 2014 και διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τον καρκίνο του παγκρέατος, έναν από τους πιο επιθετικούς και θανατηφόρους καρκίνους.

Η φετινή εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ έχει τίτλο «Ούτε λεπτό παραπάνω» δίνοντας έμφαση στην σημασία της πρόληψης.

Ποια είναι η δράση της ‘άλθέα’ ΠΑΣΥΚΑΦ στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του παγκρεατικού καρκίνου; 

Στόχος μας είναι η βελτίωση του ποσοστού επιβίωσης των νοσούντων από τον καρκίνο του παγκρέατος μέσα από την όσο το δυνατό πιο έγκαιρη διάγνωσή του. Απώτερος σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον ασθενή το δικαίωμα της έγκαιρης διάγνωσης έτσι ώστε να μπορεί να εγχειριστεί – επί του παρόντος η μόνη επιλογή θεραπείας – και να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του παγκρέατος είναι πολύ χαμηλή, καθώς οι μισοί από τους ασθενείς δεν έχουν ακούσει για τη νόσο πριν από τη δική τους διάγνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Για αυτό το λόγο διενεργούμε εκστρατείες ενημέρωσης έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μάθουν να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα που μπορεί να έχουν οι ίδιοι ή ένας αγαπημένος τους και να επισκεφθούνε το γιατρό νωρίτερα.

Τι είναι η ομάδα «Αλθέα»;

To 2016 o ΠΑΣΥΚΑΦ προχώρησε στη σύσταση της Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων ‘αλθέα’, εστιάζοντας στην ολιστική αντιμετώπιση του γαστρεντερικού καρκίνου. Πιο συγκεκριμένα στόχευσε στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παχέος εντέρου λόγω της έξαρσης των περιστατικών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο. H ‘αλθέα’ έχει ως κεντρικό άξονα την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής, τη βελτίωση του προσδόκιμου ζωής και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με γαστρεντερικό καρκίνο και των οικογενειών τους. Επιδιώκει παράλληλα να εφαρμοστεί παγκύπρια δωρεάν το Εθνικό Πληθυσμιακό Πρόγραμμα Ανίχνευσης Καρκίνου Παχέος Εντέρου και να δημιουργηθεί ένα Εξειδικευμένο Κέντρο Παχέος Εντέρου.

Τι προσφέρει η ομάδα αλθέα, ΠΑΣΥΚΑΦ;

Στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης γαστρεντερικών καρκίνων, η Αλθέα ΠΑΣΥΚΑΦ παρέχει δωρεάν στο κοινό, σε οργανωμένα σύνολα στις πόλεις, στις κοινότητες ή στους επαγγελματικούς τους χώρους:

  • Διεκδίκηση δικαιωμάτων ασθενών για θεραπείες, φαρμακευτικές αγωγές και αναλώσιμα προϊόντα στομίας.
  • Ενημερωτικό υλικό με πληροφορίες για τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του παχέος εντέρου
  • Επιμόρφωση του κοινού για τον προληπτικό έλεγχο του καρκίνου του παχέος εντέρου
  • Διαλέξεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το κοινό
  • Σεμινάρια για επαγγελματίες υγείας
  • Ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση των γαστρεντερικών καρκίνων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στο 77 77 19 86 ή να στείλει email στο [email protected]

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.