1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέο Σεμινάριο από την Terramedia – 36 CPD: Εκπαίδευση Υπευθύνων Ασφάλειας...

Νέο Σεμινάριο από την Terramedia – 36 CPD: Εκπαίδευση Υπευθύνων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (ΕΣΥΠΠ)

Νέο Σεμινάριο από την Terramedia – 36 CPD: Εκπαίδευση Υπευθύνων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (ΕΣΥΠΠ)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το εκπαιδευτικό κέντρο Terramedia Interactive Ltd διοργανώνει το πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο “Εκπαίδευση Υπευθύνων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (ΕΣΥΠΠ)”.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διάρκειας 36 ωρών και θα πραγματοποιηθεί από τις 30/10 μέχρι και τις 27/11. Συγκεκριμένα τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται από τις 16:00 μέχρι τις 20:15 στις ακόλουθες ημερομηνίες. 30/10, και  3, 6, 10, 13, 17, 20, 24 και 27/11.

Εκπαιδευτής του προγράμματος είναι ο Άλκης Κούμαρος, Πιστοποιημένος Διαχειριστής Ενέργειας, Επιθεωρητής συστημάτων ISO και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Διευθυντικό/Διοικητικό προσωπικό, Λειτουργούς/Υπεύθυνους Ασφάλειας και Υγείας (ΕΣΥΠΠ) και μέλη Επιτροπών Ασφάλειας και Υγείας.

Αποτελεί νομική απαίτηση (Κ.Δ.Π. 158/2021) ο εργοδότης να ορίζει γραπτώς έναν ή περισσότερους εργοδοτούμενους για να:

  • Ασχολούνται με τις δραστηριότητες προστασίας και πρόληψης των κινδύνων που υφίστανται ή δύναται να δημιουργηθούν στην εγκατάσταση, στο υποστατικό ή/και την επιχείρησή του, και
  • Για σκοπούς παροχής συμβουλευτικής βοήθειας σε αυτόν, για την λήψη των προληπτικών και προστατευτικών μέσων ή/και οποιωνδήποτε άλλων μέτρων που αφορούν την προστασία των εργοδοτουμένων ή/και άλλων προσώπων που μπορεί να επηρεαστούν από τις δραστηριότητες του κατά την εργασία.

Τα πρόσωπα που ορίζονται βάσει των παραπάνω αποτελούν την Εσωτερική Υπηρεσία Προστασίας και Πρόληψης (ΕΣΥΠΠ). Η εκπαίδευση των μελών της ΕΣΥΠΠ είναι νομοθετικά καθορισμένη, με συγκεκριμένο περιεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο ΠΣΕΑΔ: Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών για επιχειρήσεις

Το σεμινάριο «Εκπαίδευση Υπεύθυνων Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία (ΕΣΥΠΠ)» καλύπτει όλες τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις αναφορικά με την εκπαίδευση των μελών της ΕΣΥΠΠ της επιχείρησης και εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με την απαραίτητη κατάρτιση σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Terramedia Interactive πιο κάτω.

https://terramediacy.com/courses/ekpedeusi-ipeuthinon-asfaleias-kai-igeias/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.