1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Νέο επεισόδιο Insurance Talks Live με θέμα τις απειλές στον κυβερνοχώρο...

Νέο επεισόδιο Insurance Talks Live με θέμα τις απειλές στον κυβερνοχώρο και τις λύσεις που δίνει η ασφάλιση!

Νέο επεισόδιο Insurance Talks Live με θέμα τις απειλές στον κυβερνοχώρο και τις λύσεις που δίνει η ασφάλιση!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα άκρως επίκαιρο θέμα θα έχει στο επίκεντρο του το 16ο επεισόδιο της ζωντανής εκπομπής Insurance Talks Live που έρχεται μεθαύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 7:00μμ.

Με αφορμή τις πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις σε Πανεπιστήμιο Κύπρου και Κτηματολόγιο φιλοξενούμε 3 επαγγελματίες γνώστες του αντικειμένου με σκοπό να δούμε τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα στον κυβερνοχώρο και πως η ασφάλιση μπορεί να καταστεί ο σύμμαχος στους στην προσπάθεια ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων μιας τέτοιας επίθεσης.

Όπως πάντα η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, θα φιλοξενήσει δύο στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών που προσφέρουν στην αγορά λύσεις ασφάλισης στον κυβερνοχώρο αλλά και έναν επαγγελματία στο Cyber Security για να μας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για το τεχνικό μέρος του θέματος.

Μαζί μας στο 16ο επεισόδιο της εκπομπής μας θα είναι οι:

  • Ιωάννα Κωνσταντίνου, Senior Underwriter Financial Lines, AIG Europe S.A
  • Γιώργος Κωνσταντίνου, Operations Manager, Trust Insurance Cyprus
  • Λάμπρος Κατσώνης, Solutions Director, GuardByte
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Στη διάρκεια αυτής της ανοικτής συζήτησης θα εξετάσουμε τις απειλές που έχουν οι επιχειρήσεις στον κυβερνοχώρο σήμερα, τις λύσεις που προσφέρει η ασφάλιση αλλά και πως μπορεί ο καθένα με κάποια απλά μέτρα να μειώσει την πιθανότητα αυτός ή ο οργανισμός του να πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης.

Συντονιστείτε με το κανάλι μας στο Youtube αυτή την Τετάρτη στις 7:00μμ ακριβώς για να παρακολουθήσετε ζωντανά αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Με την ευκαιρία, κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.