1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Munich Re: Ανακοινώνει απώλειες €1.8 δις για το τρίτο τρίμηνο

Munich Re: Ανακοινώνει απώλειες €1.8 δις για το τρίτο τρίμηνο

Munich Re: Ανακοινώνει απώλειες €1.8 δις για το τρίτο τρίμηνο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Απώλειες ύψους €1.8 δις προανάγγειλε ο γερμανικός κολοσσός αντασφάλισης Munich Re.  Αυτές προκύπτουν κυρίως από τις επιπτώσεις της ανεμοθύελλας στο Bernd της Γερμανίας όπου υπολογίζετε ότι η εταιρεία θα πληρώσει περί τα 600 εκατομμύρια και του τυφώνα Ida στις Ηνωμένες Πολιτείες που το κόστος υπολογίζετε στα 1,2 δισεκατομμύρια.

Παρά τις πιο πάνω απώλειες από τα δύο αυτά γεγονότα, η εταιρεία συνεχίζει ν’ αναμένει ότι θα έχει προκαταρτικό κέρδος για το 3ο τρίμηνο της τάξης των 400 εκατομμυρίων. Η εταιρεία αποδίδει αυτό το θετικό αποτέλεσμα στην «συνεχή θετική απόδοση της σε όλους τους τομείς, τα υψηλά αποτελέσματα των επενδύσεων της εταιρεία μεταξύ των οποίων και τα κέρδη από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, αλλά και τα καλά αποτελέσματα στην μετατροπή νομισμάτων.

Λαμβάνοντας υπόψη τα προκαταρτικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου η Munich Re αναμένει τα κέρδη ενιαμήνου να φτάσουν τα €2.1 δις ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο στόχος για κέρδη €2.8 δις μέχρι το τέλος του έτους θα επιτευχθεί.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.