1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. Μπήκε να κλέψει και τους άφησε…το κινητό του

Μπήκε να κλέψει και τους άφησε…το κινητό του

Μπήκε να κλέψει και τους άφησε…το κινητό του
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στον Αχινό Στυλίδας, αφού ένας ληστής «μπούκαρε» στην οικεία τους, ενώ εκείνοι είχαν ξαπλώσει για να ξεκουραστούν.

Η 74χρονη γυναίκα, που δεν είχε προλάβει καλά καλά να ξυπνήσει, είδε μία αντρική σκιά στην κουζίνα και αντιλήφθηκε ότι κάποιος είχε μπει μέσα. Τότε άρχισε να φωνάζει και σε κατάσταση σοκ ξύπνησε τον σύζυγό της.

«Με ξυπνάει (η σύζυγος) και μου λέει “Μας κλέψανε”. Σηκώνομαι και από εκεί και πέρα αρχίζει ο Γολγοθάς ο δικός της. Σηκώθηκα και τον βλέπω να τρέχει τόσο γρήγορα, που δεν πρόλαβα να δω το πρόσωπό του», περιγράφει το θύμα της διάρρηξης, μιλώντας στο Live News.

«Λεφτά δεν υπήρχαν. Πήρε κάτι άλλα κέρματα που είχε η σύζυγος, το τηλέφωνο το δικό μου», συμπληρώνει.

Όταν πήγαν να πάρουν το παιδί τους τηλέφωνο, συνειδητοποίησαν ότι το κινητό του ηλικιωμένου άνδρα ήταν άφαντο. Κοίταξαν στην πολυθρόνα που το είχαν αφήσει και εκεί διαπίστωσαν ότι ο δράστης πάνω στη βιασύνη του μπέρδεψε τις συσκευές και άφησε πίσω του ένα τρανταχτό ενοχοποιητικό στοιχείο. Το κινητό του.

«Αυτός άφησε στην πολυθρόνα πάνω τα τηλέφωνα που είχε και πήρε κάποια πράγματα που πρόλαβε. Το δικό μου το τηλέφωνο το πήρε και άφησε ένα άλλο τηλέφωνο αντί του δικού μου», δηλώνει ο ηλικιωμένος.

Ο θρασύτατος κλέφτης φεύγοντας πήρε μαζί του το κινητό του ηλικιωμένου άνδρα, μερικές δραχμές που είχαν κρατήσει στο σπίτι και 70€ που είχαν σε ένα πορτοφόλι για επίσκεψη σε γιατρό.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία, μεταξύ αυτών και το κινητό του δράστη.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.