1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μοναδική προσφορά για τις οικογενειακές επιχειρήσεις του Ασφαλιστικού Κλάδου! Δωρεάν Αξιολόγηση...

Μοναδική προσφορά για τις οικογενειακές επιχειρήσεις του Ασφαλιστικού Κλάδου! Δωρεάν Αξιολόγηση Διαδοχής από τον Δρ. Χρήστο Γεωργίου

Μοναδική προσφορά για τις οικογενειακές επιχειρήσεις του Ασφαλιστικού Κλάδου! Δωρεάν Αξιολόγηση Διαδοχής από τον Δρ. Χρήστο Γεωργίου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία μοναδική ευκαιρία προσφέρει ο Δρ. Χρήστος Γεωργίου, Σύμβουλος Διαδοχής Οικογενειακών Επιχειρήσεων, σε όλες τις οικογενειακές επιχειρήσεις του Ασφαλιστικού κλάδου.

Συγκεκριμένα ο Δρ. Γεωργίου, δίνει την ευκαιρία στις οικογενειακές επιχειρήσεις του Ασφαλιστικού Κλάδου να μάθουν ΔΩΡΕΑΝ και με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ το μέγεθος του προβλήματος της διαδοχής στη δική τους οικογενειακή επιχείρηση.

Αναφερόμενος στην σπουδαία αρχή του management που λέει ότι «Ό,τι δεν μετριέται, δεν μετράει!» ο Δρ. Γεωργίου αναφέρει ότι αυτή η αρχή εφαρμόζεται και στην προσπάθεια των οικογενειακών επιχειρήσεων να εξασφαλίζουν τη συνέχεια και την ανάπτυξή τους μέσα από μια σωστή διαδικασία διαδοχής.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δρα Χρήστο Ε. Γεωργίου, στο τηλέφωνο 0030 6944334475 ή στο email [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.4delta.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.