1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Minerva Insurance: Αναβάθμιση Ασφάλισης Υγείας mihealth

Minerva Insurance: Αναβάθμιση Ασφάλισης Υγείας mihealth

Minerva Insurance: Αναβάθμιση Ασφάλισης Υγείας mihealth
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αναβάθμιση του υφιστάμενου σχεδίου Ασφάλισης Υγείας, ανακοίνωσε η Μινέρβα Ασφαλιστική.

Η Minerva Insurance ανακοίνωσε την αναβάθμιση του υφιστάμενου σχεδίου της, προσθέτοντας δύο νέα πακέτα, το Basic και το Advanced. Με την αναβάθμιση αυτή, η Ασφάλιση Υγείας mihealth προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη λύση για την προφύλαξη της υγείας, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.

Τα τρία πακέτα της Ασφάλισης Υγείας mihealth είναι τα εξής:

  • Basic: Το πακέτο που καλύπτει τις βασικές ανάγκες υγείας με όριο τις 25.000 ευρώ το χρόνο. Ένα ποσό που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί σε αυτό το διάστημα και με ένα μηνιαίο ασφάλιστρο για όλες τις τσέπες
  • Advanced: Το πακέτο που προσφέρει τις καλύψεις, με όριο τις 100.000 ευρώ το χρόνο και το καθιστά ιδανική επιλογή σε περίπτωση νοσηλείας στο εξωτερικό.
  • Elite: Το πακέτο που προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη προστασία, με επιπλέον καλύψεις και το απίστευτο όριο των 2.000.000 ευρώ ετησίως.

Η Ασφάλιση Υγείας mihealth διαθέτει τα εξής ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

  • Συμφέρει: Το ασφάλιστρο ξεκινά από μόλις 13 ευρώ το μήνα και παρέχει στα παιδιά σας την δική τους κάλυψη.
  • Έχει εύκολη πρόσβαση: Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας και οι πελάτες μπορούν να πάρουν προσφορά ηλεκτρονικά και να προχωρήσουν σε αγορά συμπληρώνοντας μερικά στοιχεία.
  • Προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη χωρίς αφαιρετέο ποσό: Η Ασφάλιση Υγείας mihealth καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας και δεν έχει αφαιρετέο ποσό στα Basic και Advanced πακέτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του 2023 για τη Μινέρβα Ασφαλιστική

Η Ασφάλιση Υγείας mihealth είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να προφυλάξουν την υγεία τους, χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Με την αναβαθμισμένη της πρόταση, η Minerva Insurance προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές και καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ή επικοινωνήστε μαζί της στο 7777 1414.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.