1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Minerva Insurance: Αναβάθμισε και την Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων – mi accidentplan!

Minerva Insurance: Αναβάθμισε και την Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων – mi accidentplan!

Minerva Insurance: Αναβάθμισε και την Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων – mi accidentplan!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα Αναβαθμισμένο Σχέδιο Ασφάλισης Προσωπικών Ατυχημάτων, το mi accidentplan, ανακοίνωσε σήμερα η Minerva Insurance, στα πλαίσια της μόνιμης αναζήτησης από την εταιρεία τρόπων για να προσφέρει ποιοτική Ασφάλεια!

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε ποικίλους κινδύνους. Από τον χρόνο πίσω από το τιμόνι μέχρι τις καθημερινές υποχρεώσεις. Το αναβαθμισμένο σχέδιο της Minerva Insurance προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας, μόνο με 5 ευρώ το μήνα και κάλυψη 50.000 ευρώ. Είναι η απολύτως απαραίτητη προστασία που χρειάζεστε για τον έλεγχο των απρόβλεπτων στιγμών.

Επικοινωνήστε μαζί με την εταιρεία σήμερα στο 77771414 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.