1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Μη χάσετε το σημερινό Insurance Talks Live και την παρουσίαση 3...

Μη χάσετε το σημερινό Insurance Talks Live και την παρουσίαση 3 βιβλίων για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο!

Μη χάσετε το σημερινό Insurance Talks Live και την παρουσίαση 3 βιβλίων για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

3 βιβλία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Ελλάδα και τα βρήκαμε χρήσιμα για κάθε επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο και όχι μόνο, θα παρουσιάσουμε στην εκπομπή Insurance Talks Live σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023!

Στο 24ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live, φιλοξενούμε τους συγγραφείς 3 βιβλίων με διαφορετική θεματολογία που περιστρέφονται γύρω από ή αφορούν την ασφάλιση.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά, σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 στις 18:00 το απόγευμα, όπως πάντα από το κανάλι του Cyprus Insuance WEBTV στο Youtube και τις σελίδες του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Βιβλίο 1: Τόσο πολύ σε αγαπώ

Αρχή θα κάνουμε παρουσιάζοντας το παιδικό βιβλίο «Τόσο πολύ σε αγαπώ», ένα διδακτικό παραμύθι από παιδιά για παιδιά.

Η ιστορία που αγγίζει τις καρδιές των αναγνωστών, εξελίσσεται σε ένα δάσος, με πρωταγωνιστές ζωάκια και περιγράφει εύστοχα την πρόληψη και την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης. Ακόμα πιο συγκεκριμένα μιλάει για την επαγγελματική ανικανότητα, μία έννοια δύσκολα προσεγγίσιμη.

Μαζί μας στην εκπομπή θα είναι η συγγραφέας του Βιβλίου, Κατερίνα Χαραλαμπίδου για να μας μιλήσει για την ιδέα συγγραφής αυτού του βιβλίου και τους στόχους της μέσα από την κυκλοφορία του! Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου είναι Ασφαλιστικός Πράκτορας και Διευθύνων Σύμβουλος της Wedo.Insure ενώ είναι μέλος του MDRT Greece.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Βιβλίο 2: Προετοιμάζοντας τη διαδοχή

Στη συνέχεια θα αλλάξουμε ύφος και θα πάμε σε ένα θέμα που ξέρουμε ότι απασχολεί πολλά ασφαλιστικά γραφεία, αφού θα παρουσιάσουμε την 2η Έκδοση του Βιβλίου «Προετοιμάζοντας τη Διαδοχή».

Το βιβλίο αποτελεί ένα πρακτικό οδηγό για τις προνοητικές οικογενειακές επιχειρήσεις που θέλουν να εξασφαλίσουν μία ομαλή διαδοχή στη νέα γενιά της οικογένειας!

Μαζί μας στην εκπομπή θα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Δρ. Χρήστος Γεωργίου, για να συζητήσουμε τόσο για το ίδιο το βιβλίο αλλά και το πολύ ενδιαφέρον θέμα τις διαδοχής στις οικογενειακές επιχειρήσεις!

Βιβλίο 3: Με πίστη για κατάκτηση της κορυφής

Τέλος, θα ολοκληρώσουμε την εκπομπή μας με την παρουσίαση ενός βιβλίου που έχει γραφτεί για τον κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Το βιβλίο με τίτλο «Με πίστη για κατάκτηση της κορυφής» αποτελεί ένα σύγχρονο εγχειρίδιο για πωλήσεις υψηλού επιπέδου

Το βιβλίο αποτελεί άλλο ένα συγγραφικό έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, Αντώνη Σαούτη και γράφτηκε με την ευκαιρία τις συμπλήρωσης για τον συγγραφέα 50 χρόνων στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Μαζί μας θα είναι φυσικά ο ίδιος ο κ. Αντώνης Σαούτης, για να μιλήσουμε τόσο για το ίδιο το βιβλίο του αλλά και τις εμπειρίες του ως ασφαλιστικός σύμβουλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Συντονιστείτε με το κανάλι μας στο Youtube αυτή την Πέμπτη στις 6:00μμ ακριβώς για να παρακολουθήσετε ζωντανά αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Με την ευκαιρία αυτή, κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Την εκπομπή φέρνουν κοντά σας οι ΧΟΡΗΓΟΙ:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claim Services

Imperial – Dekra

DHD Insurance Agent

Insurance Insiders Club

Εάν θέλετε και εσείς να προβληθείτε μέσα από την εκπομπή Insurance Talks Live, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.