1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Metlife Lady Care: Πρωτοποριακό και προσιτό αποκλειστικά για τη γυναίκα

Metlife Lady Care: Πρωτοποριακό και προσιτό αποκλειστικά για τη γυναίκα

Metlife Lady Care: Πρωτοποριακό και προσιτό αποκλειστικά για τη γυναίκα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τη πολυάσχολη καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας, η Metlife έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Lady Care, που καλύπτει οποιεσδήποτε ιατρικές ανάγκες μπορεί να προκύψουν.

Ο αριθμός των γυναικών που αντιμετωπίζουν και ταλαιπωρούνται από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το γυναικολογικό καρκίνο, δυστυχώς αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Η MetLife, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό και με το πρωτοποριακό πρόγραμμα LadyCare, προσφέρει μια προσιτή επιλογή ασφάλισης για τις γυναίκες που θέλουν να είναι προετοιμασμένες για τα απρόοπτα περιστατικά που πιθανόν να συμβούν, εξασφαλίζοντας κάλυψη για την αντιμετώπιση τους.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα LadyCare;

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει εφάπαξ κεφάλαιο κάλυψης στην ασφαλιζόμενη που έχει διαγνωστεί με κακοήθεις μορφές γυναικολογικού καρκίνου.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.