1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. Metlife

Metlife

Metlife
Τηλέφωνο
22845845
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
Λεωφόρος Κέννεντυ 38
Τ.Κ. 1087, Λευκωσία
Έτος Ίδρυσης
1955
Κύκλος Εργασιών
€ 53,585,461
Προσφερόμενα Προϊόντα
Υγείας, Ζωής, Αποταμιευτικές, Επενδυτικές, Συνταξιοδοτικές, Σπουδαστικές
Περιγραφή

Η MetLife Inc. μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί εκατομμύρια ασφαλισμένους σε πάνω από 40 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.com

Η MetLife Europe d.a.c. διεξάγει εργασίες στην Κύπρο παρέχοντας Ασφαλιστικά Προγράμματα Ζωής, Προγράμματα Αποταμίευσης, Ατυχημάτων και Υγείας καθώς και Ομαδικά, από το 1955.

Η MetLife, βρίσκεται διαχρονικά στην αιχμή της πρωτοπορίας στην Κυπριακή ασφαλιστική αγορά, κερδίζοντας σταθερά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ασφαλισμένων της για την ποιότητα του ασφαλιστικού έργου που τους προσφέρει και την ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.