1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στο MDRT;

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στο MDRT;

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στο MDRT;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η επαγγελματική επιτυχία είναι μόνο ένας από τους πυλώνες των επιπέδων αριστείας του MDRT ενώ τα μέλη πρέπει να πληρούν ένα ορισμένο επίπεδο ασφαλίστρου, προμήθειας ή εισοδήματος κατά τη διάρκεια του έτους, πρέπει επίσης να τηρούν και αυστηρά ηθικά πρότυπα.

Τα κριτήρια εισαγωγής αφορούν τη μέθοδο παραγωγής εσόδων, τις συστατικές επιστολές και την τήρηση κώδικα δεοντολογίας.

  1. Μέθοδος παραγωγής εσόδων

2. Συστατικές επιστολές

Οι αιτούντες θα πρέπει να προσκομίσουν μία ή περισσότερες επιστολές από την εταιρεία τους που επαληθεύουν την αναφερόμενη παραγωγή τους.

3. Κώδικας δεοντολογίας

Τα μέλη της Στρογγυλής Τράπεζας του Million Dollar θα πρέπει να έχουν πάντα υπόψη τους ότι η πλήρης συμμόρφωση και τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας της Στρογγυλής Τράπεζας του Million Dollar θα χρησιμεύσει για την προώθηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας της ιδιότητας του μέλους. Τα πρότυπα αυτά θα είναι επωφελή για το κοινό και το επάγγελμα των ασφαλιστικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου, τα μέλη χρειάζεται να τηρούν τα ακόλουθα:

  1. Πρέπει να τοποθετούν πάντα τα συμφέροντα των πελατών τους πάνω από τα δικά τους άμεσα ή έμμεσα συμφέροντα.
  2. Διατήρηση των υψηλότερων προτύπων επαγγελματικής επάρκειας επιδιώκοντας τη διατήρηση και τη βελτίωση των επαγγελματικών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων.
  3. Χρειάζεται να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια και να θεωρούν προνομιούχες όλες τις επιχειρηματικές και προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με τις υποθέσεις των πελατών τους.
  4. Πλήρης και επαρκής γνωστοποίηση όλων των γεγονότων που είναι απαραίτητα για να μπορούν οι πελάτες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.
  5. Διατήρηση της συμπεριφοράς που θα αντικατοπτρίζει ευνοϊκά το επάγγελμα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
  6. Οποιαδήποτε αντικατάσταση ενός ασφαλιστικού ή χρηματοπιστωτικού προϊόντος πρέπει να είναι επωφελής για τον πελάτη.
  7. Πρέπει να συμμορφώνονται με όλες τις διατάξεις των νόμων και κανονισμών στις δικαιοδοσίες στις οποίες δραστηριοποιούνται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό

Συνδρομές Μελών

Ακολουθούν οι συνολικές συνδρομές μελών για κάθε επίπεδο μέλους. Ενδέχεται να ισχύουν ορισμένες εξαιρέσεις.

Πώς μπορώ να πληρώ τις προϋποθέσεις για τη Στρογγυλή Τράπεζα Εκατομμυρίων Δολαρίων;

Τα Μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις πρέπει να υποβάλουν απόδειξη παραγωγής ίση ή μεγαλύτερη από το καθορισμένο ελάχιστο ποσό σε επιλέξιμες προμήθειες που καταβλήθηκαν, καταβληθέντα ασφάλιστρα ή σε ετήσια ακαθάριστα έσοδα κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα απαιτήσεων συνδρομής.

Τι είναι οι ετήσιες συνδρομές μελών;

Η συνδρομή μέλους ανέρχεται σε 600 δολάρια ΗΠΑ, για αιτήσεις που ολοκληρώνονται ηλεκτρονικά ή σφραγίζονται ταχυδρομικά έως την 1η Μαρτίου. Μετά την 1η Μαρτίου, τα τέλη υπόκεινται σε πρόσθετη χρέωση 200 δολαρίων ΗΠΑ.

Υπάρχει προθεσμία για την υποβολή αίτησης προσχώρησης;

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Μαρτίου του έτους ένταξης. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για συμμετοχή μετά από αυτήν την ημερομηνία με την καταβολή επιπλέον χρέωσης 200 δολαρίων ΗΠΑ. Καμία αίτηση δεν γίνεται δεκτή μετά τις 31 Δεκεμβρίου για το προηγούμενο έτος.

Πρέπει να ανανεώνω τη συνδρομή μου κάθε χρόνο;

Ναι. Η ιδιότητα μέλους χορηγείται μόνο για ένα έτος.

Μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων;

Εάν η αιτούμενη πληρωμή σας ελήφθη πριν από την έγκριση, θα λάβετε πλήρη επιστροφή τυχόν συνδρομών μέλους που εισπράχθηκαν από το MDRT. Εάν το αίτημά σας παραληφθεί μετά την έγκριση της αίτησής σας, δεν θα γίνει επιστροφή τελών. Όλα τα τέλη που εισπράττονται για την ιδιότητα μέλους MDRT επιστρέφονται εάν απορριφθεί η αίτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Τι είναι το Online Σύστημα Αίτησης Εγγραφής Μέλους και πώς λειτουργεί;

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα έγκρισης από την αρχή έως το τέλος που καθοδηγεί τους αιτούντες στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, με αποτέλεσμα την άμεση έγκριση για ένταξη. Μετά την ολοκλήρωση όλων των βημάτων και την πληρωμή των συνδρομών των μελών, οι αιτούντες λαμβάνουν άμεση επιβεβαίωση της έγκρισής τους ως μέλη του MDRT.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη συμπλήρωση μιας ηλεκτρονικής αίτησης;

Εάν κάποιος έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, η διαδικασία θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Το σύστημα αποθηκεύει τα δεδομένα που εισάγονται σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Εάν υπάρξουν διακοπές, οι αιτούντες μπορούν να συνεχίσουν τη διαδικασία από εκεί που σταμάτησαν.

Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Online Σύστημα Αίτησης Μέλους;

Η συντριπτική πλειοψηφία των αιτούντων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα. Μόνο όσοι ζητούν απαλλαγή λόγω αναπηρίας για πρώτη φορά, καθώς και οποιοσδήποτε έχει καταγγελία δεοντολογίας εναντίον τους, θα εμποδίζονται να χρησιμοποιούν το σύστημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χρήστης πρέπει να επικοινωνήσει με το προσωπικό του MDRT και να συμπληρώσει μια έντυπη αίτηση. Σημείωση: Οποιοσδήποτε του οποίου η έντυπη αίτηση έχει παραληφθεί και υποβάλλεται σε επεξεργασία στα κεντρικά γραφεία του MDRT πρέπει να ολοκληρώσει την έντυπη διαδικασία και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ηλεκτρονικό Σύστημα Αίτησης Μέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε τον σύνδεσμο: MDRT requirements

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.