1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Το MDRT είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Ένα νέο επεισόδιο...

Το MDRT είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks!

Το MDRT είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με την ευκαιρία της αλλαγής στην ηγεσία του MDRT Κύπρου, το τρίτο επεισόδιο για φέτος της εκπομπής Insurance Talks ήταν αφιερωμένο στην πορεία και δράση του διεθνούς οργανισμού και την αξία που δίνει στο επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Στο 3ο επεισόδιο της νέας σεζόν που βγήκε στον αέρα την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, φιλοξενεί τον απερχόμενο και τον νέο πρόεδρο του MDRT Cyprus για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το MDRT, τη δράση του τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην Κύπρο. Ακόμη συζητάμε για τις σημερινές προκλήσεις του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου και πως μέσα από το MDRT οι επαγγελματίες μπορούν να εξελιχθούν και να βελτιωθούν ως επαγγελματίες.

Φιλοξενούμενοι στο επεισόδιο αυτό ήταν οι:

  • Νίκος Μεττούρης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του MDRT Κύπρου από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
  • Λούκας Τσούκκας, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, μέλος της επιτροπής του MDRT Κύπρου και πρόεδρος μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο απερχόμενος πρόεδρος του MDRT Κύπρου έκανε τον απολογισμό των τελευταίων 2 χρόνων που ήταν στην προεδρία της επιτροπής του οργανισμού στην Κύπρο ενώ ο Νίκος Μεττούρης, σκιαγράφησε τους στόχους για τη διάρκεια της δικής του προεδρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Δείτε πιο κάτω το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής.

Η εκπομπή Insurance Talks αποτελεί τη μοναδική τακτική εκπομπή για την ασφάλιση και έχει στόχο να δώσει βήμα σε επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και να αναδείξει θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τον ίδιο τον κλάδο αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε 2 βδομάδες, ημέρα Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα από το κανάλι του Cyprus Insurance TV στο Youtube και από τις σελίδες του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin. Ακόμη αποσπάσματα της εκπομπής θα μπορείτε να παρακολουθείτε συχνά και από τις πλατφόρμες Instagram και TikTok.

Και αυτό το επεισόδιο ήρθε κοντά σας χάριν στη πολύτιμη συμβολή των χορηγών της εκπομπής μας. Οι Χορηγοί του επεισοδίου είναι οι εταιρείες:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Travel Insurance

Imperial | Dekra

DHD Insurance

Ideal Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.