1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Liberty Life – Οδηγός Πιστωτών για Υποβολή Απαιτήσεων

Liberty Life – Οδηγός Πιστωτών για Υποβολή Απαιτήσεων

Liberty Life – Οδηγός Πιστωτών για Υποβολή Απαιτήσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στις 10/05/2022, μετά από σχετική αίτηση της Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών μέσω του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, εκδόθηκε διάταγμα εκκαθάρισης της Liberty Life Insurance Public Company Ltd (υπό Εκκαθάριση) (η «Εταιρεία») από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δια του οποίου ο κ. Μάριος Α. Παναγή διορίστηκε εκκαθαριστής (ο «Εκκαθαριστής») στην Εταιρεία.

Σύμφωνα με το διάταγμα, κατά τη διαδικασία εκκαθάρισης της Εταιρείας θα ακολουθηθούν οι σχετικές πρόνοιες τόσο των περί Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών και Άλλων Συναφών Θεμάτων Νόμων 2016-2021 (ο «Ειδικός Νόμος»), ως επίσης και του περί Εταιρειών Νόμου Κεφ.113 σε όποιο βαθμό αυτές δεν συγκρούονται με τον Ειδικό Νόμο.

Ο πιο κάτω οδηγός ετοιμάστηκε από τον Εκκαθαριστή καθαρά και μόνο για σκοπούς διευκόλυνσης, ούτως ώστε οι πιστωτές να κατανοήσουν την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Εταιρεία ως επίσης και μέρος της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί. Δεν αποτελεί καθ’ οποιοδήποτε τρόπο νομική συμβουλή ή δεσμευτικό έγγραφο ή έγγραφο στο οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να στηριχθεί χωρίς να λάβει νομική ή άλλη συμβουλή, και ούτε υποκαθιστά νομική συμβουλή την οποία οι πιστωτές και γενικά τα ενδιαφερόμενα μέρη δύνανται να λάβουν.

Δείτε πιο κάτω τον Οδηγό για υποβολή Απαιτήσεων

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.