1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Λάβετε μέρος στην έρευνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Λάβετε μέρος στην έρευνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Λάβετε μέρος στην έρευνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην Κύπρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στα πλαίσια της Μεταπτυχιακής του Εργασίας “Η Οδηγία 2016/97 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων – (IDD) Insurance Distribution Directive – και η υιοθέτηση της στο Κυπριακό Δίκαιο” ο μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Νεάπολις και Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Πάμπος Λοΐζου διεξάγει έρευνα σχετική με το θέμα της εργασίας του.

Καλούνται όσοι αναγνώστες επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην ανώνυμη έρευνα να ακολουθήσουν τον πιο κάτω σύνδεσμο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Κύπρου ηλικίας άνω των 18, καταναλωτές ασφαλιστικών προϊόντων και πρόσωπα που ασκούν διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Η έρευνα θα τρέχει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. 

https://forms.gle/uRpyxHjtbbo5dt3G6

Η διαδικασία είναι ανώνυμη, απλή και σύντομη, και η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερης σημασίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Κύπρου ηλικίας άνω των 18, καταναλωτές ασφαλιστικών προϊόντων και πρόσωπα που ασκούν διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Σκοπός της έρευνας είναι να καταγραφούν οι επιδράσεις της υιοθέτησης της Οδηγίας στην ποιότητα των ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Κύπρο (αύξηση προστασίας καταναλωτών, διαφάνεια, επαγγελματική κατάρτιση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών).

Υπογραμμίζεται ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει ανώνυμα και οι όποιες πληροφορίες συλλέγουν θα παραμείνουν άκρως εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της έρευνας.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.