1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Κόσμος Ασφαλιστική: Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου και Γενική Συνέλευση!

Κόσμος Ασφαλιστική: Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου και Γενική Συνέλευση!

Κόσμος Ασφαλιστική: Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου και Γενική Συνέλευση!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με δύο χθεσινές της ανακοινώσεις, η Κόσμος Ασφαλιστική ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό για τη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και την πραγματοποίηση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση,  το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Κόσμος Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, και ώρα 17:00 στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία, για να εξετάσει και εγκρίνει, μεταξύ άλλων, τις μη ελεγμένες ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου μέχρι και 30 Ιουνίου 2023.

Στη δεύτερη ανακοίνωση της, η εταιρεία ενημερώνει ότι την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 η ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 4ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων της εταιρείας Κόσμος Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ (η «Εταιρεία») επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή 46, 1080 Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Ημερήσια Διάταξη της συνέλευσης έχει οριστεί ως εξής:

1. Εξέταση της Ετήσιας Έκθεσης της Εταιρείας για το έτος 2022 περιλαμβανομένων της Έκθεσης Διαχείρισης, Έκθεσης Εταιρικής Διακυβέρνησης και τις ελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022∙

2. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση των εκ περιτροπής απερχομένων∙

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Εντυπωσιακή αύξηση κερδοφορίας για την Atlantic Insurance το 2023

3. Καθορισμός αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση της πολιτικής αμοιβών της Εταιρείας∙

4. Διορισμός ελεγκτών και εξουσιοδότηση για τον καθορισμό της αμοιβής τους∙

5. Οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορεί να εξεταστεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Τέλος, όπως αναφέρεται, η Ειδοποίηση Σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης και όλες οι πληροφορίες καθώς και το σχετικό Πληρεξούσιο Έγγραφο και η Ετήσια Έκθεση 2022 είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.cosmosinsurance.com.cy και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (www.cse.com.cy).

Η Ειδοποίηση Σύγκλησης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης δεν θα αποσταλεί ή ταχυδρομηθεί στους μετόχους δυνάμει των προνοιών του Άρθρου 128 του περί Εταιρειών Νόμου Κεφ. 113.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.