1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Κάντε εγγραφή στο 35th THINC και περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των...

Κάντε εγγραφή στο 35th THINC και περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου!

Κάντε εγγραφή στο 35th THINC και περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023 καθιστά ένα θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο. Φέτος, επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και μια πλούσια ατζέντα ομιλητών, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Insurance Innovation να ξεχωρίζουν, το networking.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στις 15:00-21:00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη και θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο thinc.gr

Το πρώτο networking insurance conference στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών επιχειρήσεων και εταιρειών τεχνολογίας. Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης.

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Για άλλη μια φορά η Insurance Innovation πρωτοπορεί, δημιουργώντας ψηφιακά περίπτερα χορηγών, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να «κατεβάσουν» χρήσιμο υλικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του συνεδρίου!

Στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών μας θα βρείτε παρουσιάσεις εταιρειών και ασφαλιστικών προϊόντων, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, αλλά και τα κανάλια επικοινωνίας των εταιρειών.

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου, να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να κλείσουν ραντεβού με τους εκπροσώπους τους, γνωστοποιώντας το θέμα ή κάποια ενδεχόμενη συνεργασία την οποία επιθυμούν να συζητήσουν. Οι συναντήσεις θα ορίζονται πριν το συνέδριο με εύκολο και γρήγορο τρόπο μέσω της εφαρμογής.

Για να περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου κάντε την εγγραφή σας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@insuranceinnovation.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στοthinc.gr

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: ALLIANZ TRADE, ARAGCONTRACT INSURANCE S.A., HELLAS DIRECT, HOOLIE FOUNDATION PET INSURANCEINFOTRUST S.A.INSURANCE BEATINTERLIFEKARAVIAS UNDEWRITING AGENCYWISE DAEDALUS

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTS, EXTRA ASSISTANCEΟΡΙΖΩΝ 1964 Α.Α.Ε.Ζ, SOFOS Α.Ε. INSURANCE AGENCY

BRONZE: AMB INSURANCE BROKER, BIZMAN.GR, CROMAR INSURANCE BROKERS LTD, DATAWISE,  E.N.MANOS, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, FADEZIGN, INFODROMIO, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, MARGARITOPOULOS INSURANCE NETWORK, NGN AUTOPROTECT HELLAS LTD, SOEASY INSURANCE, TZORTZIS S.A.

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα των: Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΠΟΑΔ, ΠΣΑΣ, ΣΔΑΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, dealnews.gr, epixeiro.gr, grtimes.gr, karfitsa.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, myportal.gr, naftemporiki.gr northradio 98.0, nosokomio.gr, olathessaloniki.gr, startup.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.