1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Νέα καμπάνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Γιατί να ασφαλιστώ;

Νέα καμπάνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Γιατί να ασφαλιστώ;

Νέα καμπάνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Γιατί να ασφαλιστώ;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), συνεχίζοντας και εντείνοντας το έργο ενίσχυσης της ασφαλιστικής συνείδησης, ξεκινά νέα εκπαιδευτική καμπάνια με κεντρικό θέμα την ερώτηση «Γιατί να ασφαλιστώ;».

Η καμπάνια δίνει απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχει κάποιος για την χρησιμότητα και λειτουργία της ασφάλισης με απλό και εύληπτο τρόπο.

Φιλοξενείται στο πλήρως ενημερωμένο site Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, στο οποίο το κοινό μπορεί να βρει απαντήσεις με απλό και σαφή τρόπο σε ερωτήματα που αφορούν τις ασφαλίσεις Περιουσίας, Υγείας, Ζωής, Σύνταξης, και Αυτοκινήτου αλλά και θέματα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η ασφάλιση.

Για την καμπάνια, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ανέφερε:

«Η νέα καμπάνια της ΕΑEΕ στοχεύει να απαντήσει στα εύστοχα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες για την ασφάλιση, να δώσει χρήσιμες πληροφορίες και να καταρρίψει μύθους. Σε μία εποχή που ο όγκος των πληροφοριών που υπάρχουν στο online περιβάλλον είναι τεράστιος και συχνά δεν μας βοηθά να λύσουμε τις απορίες μας, η καμπάνια της ΕΑEΕ απαντά στο βασικό ερώτημα του πολίτη «Γιατί να ασφαλιστώ;». Στόχος της ΕΑΕΕ είναι με αυτή την καμπάνια να δώσει εύκολα και απλά απαντήσεις για την ασφάλιση και να βοηθήσει τους πολίτες να κατανοήσουν πως μπορούν να προστατέψουν ό,τι έχει αξία για αυτούς με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα».

H καμπάνια της ΕΑΕΕ θα προβληθεί από τα ψηφιακά κανάλια της.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.